Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık seni savunacağız, seni satanı satarız Mbaye fucking Diange.

Bugün maşallah top aldı verdi zaten skor katkısı ortada sanırsam diagneyi satanı biz de satarız

Moral motivasyon olarak çok ciddi sorunları var ama yetenekli adam. Türkiye liginde her türlü iş yapacak güçlü, pozisyon almasını bilen adam. Bundan 2 sene faydalanamamış olmamız bizim hatamız bence.

Dediğim gibi tuhaf bir herif,

Ayrıca Fatih Terim 'in birlikte çalıştığı oyuncular arasında Hagi 'den sonra en çok gol atan yabancı oyuncular 25 golle Feghouli ve 23 golle Diagne. Feghouli bunu 110 maçta yakalarken Diagne 41 maçta yakalamış

pl yaramış top tutup düşüyordu kendini yere bırakıyordu kolayca şutlardan sonra falan. şuan ayakta duruyor.

Golcü sansi denen birsey var ve o sans Diagne de var

Hem premier lig görmesi hem de bu sezon balotelli’nin de Türkiye de olmasi kendisi icin motivasyon kaynagi olabilir

Balotelli’yi örnek aliyordu veya rakip görüyordu gecmiste yaptigi aciklamalara göre

Yeni transfer diyelim. Böyle bir Diagne'yi görmek gercekten mutluluk veriyor. Takim presine katiliyor, defans yardimina geliyor. orta sahaya geliyor. Kolay kolay düsmüyor. Ayrica bana mi öyle geldi bilmiyorum ama sanki biraz tempo kazanmis gibi duruyor. Eskiden bu kadar süratli degildi. O fizige ragmen. Ikinci yarida bir pozisyon var Feghouli ile ataga kalkiyoruz orta sahadan gelip inanilmaz bir depar atti. Haaland misali. O pozisyonu bulan olursa cok sevinirim.

Yeni transfer diyelim. Böyle bir Diagne'yi görmek gercekten mutluluk veriyor. Takim presine katiliyor, defans yardimina geliyor. orta sahaya geliyor. Kolay kolay düsmüyor. Ayrica bana mi öyle geldi bilmiyorum ama sanki biraz tempo kazanmis gibi duruyor. Eskiden bu kadar süratli degildi. O fizige ragmen. Ikinci yarida bir pozisyon var Feghouli ile ataga kalkiyoruz orta sahadan gelip inanilmaz bir depar atti. Haaland misali. O pozisyonu bulan olursa cok sevinirim.
+1905

Ama ettiniz ingiltere idmaniymis.
Diagne yine ayni diagne, bildigin macin icinde pek olmayan ama golü koklayan biri.Tek fark Mobbing uygulanmiyor cünkü Sira baskalarda.

Diagnenin maksimumu 20 gol atarsa 20 tane kaçırır ama Mohammed müthiş bir potansiyel 30 da atar 35 te sadece biraz açılması lazım

araptan bir cacık olmaz diagne kalıp 7 24 sevgi ilgi gösterilmeli mucize olurda ligi alırsak başrolde olur attığı 30 golle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt