Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Premier lig antrenmanı yediği her halinden belli. Bu diri oyuna devam ederse fayda sağlar. Yok birkaç haftaya kağnıya dönerse yine cacık olmaz

bu adam golcü ben geldiğinden beri beğeniyorum.

siz bu adamdan drogba gibi liderlik bekleyemezsiniz. pozisyonu gole çevirmesi penaltılarda dahil %30 falandır ama bu lig için fazlasıyla yeter.

Kavga başlamadan ayırabilirdi, fazla yavaş kaldı tabii bunun için kimse suçlanmaz da.

Terim'in 4.döneminde yaptırdığı en iyi 4-5 transferden birisi. 7-8 milyon teklif yoksa kalmalı çünkü 3-4'e satıp yerine Diagne'den iyisini alma şansımız yüzde 1.

İndirimli 1-2 yıl daha sözleşme uzatılabilir. 1,5 milyon euro örnek veriyorum 1 yıl uzatılabilir herkes kazanır. Tank gibi adam dün 3 aksiyon var hepsinin içinde.

1- İlk gol rakibinin gerisinden koşup geliyor adam gol için yaratılmış
2- Kenara deplase olup Boey'in önüne atıyor topu penaltı
3- Araya atılan topta çok iyi açı ayarlayıp rakibini penaltı yaptırmaya mecbur bırakıyor o kadar şarja rağmen fena bir vuruş yapmıyor. Rakip 10 kişi kalıyor biz de 2-0 yapıyoruz.

Premier Lig'e giden güçlenip geliyor. Bizde antrenman yapanlar da sürekli geriye gidiyor. En azından şu haliyle değerini biraz yükseltip satabiliriz.

İnanılmaz bir adam cidden yani tam bir kapalı kutu ne yapacağını kestirmek imkansız. Adam en gitmesi istenen anda gitti PSV'ye voleyle golü attı sonrasında Johnstone maçında 40 metre deparla golü attı. Dünkü maçta tüm pozisyonların içinde gol attı,penaltı kaçırdı sonra penaltı aldı hatta malum kavgayı bile Diagne ayırdı acayip bir tarz cidden. Eğer gidecekse bile bu dönemde piyasası epey arttı 5 Milyon'un altına satmak yanlış olur bu saatten sonra. Ama satılmazsa yine eski umursamaz haline dönebilir diye çekiniyorum bu yüzden kararsızım hala Diagne hakkında.

Diagne farkli tipte bir forvet. Eger biz, onde cogalip baski kurarsak, Diagne is yapar. Ama topu 3.bolgeye tasimada sorun yasarsak veya bu adamdan surekli kosu atmasini beklersek, verimsiz olur. Ceza sahasi ici golcusu bu adam. Iyi bir bitirici de olmadigi icin, cok kacirir ama cok da atar eger biz 3.bolgede daha uzun sureler kalirsik (oyunun genelinde). Ayrica, cok faul alan ve kart aldiran bir tipte oyuncu. Bu da cok degerli.

bu herifin bu kanat ve orta sahalarla 2.5 yılda 50 gol atması alkışlanmaya değre. ama genel toplamda dandik bi topçu olup yarım sezon oynadığı ingiltere'nin 2. lig takımlarından bile teklif getiremediği de yadsınmamalı.

Yalnız dün Diagne 'yi tebrik ettim, penaltıyı Cicaldau 'ya bırakması sonra Marcao 'yu tutup uzaklaştırması filan hiç Diagne 'den beklemeyeceğim işler

EPL 'de sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da yontmuşlar sanırım 😄

Kendisine piyasa yapmak için de oynuyor olabilir. Transfer sezonu kapanınca takımda kalmış olursa, o silik Diagne'yi tekrar izletebilir bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt