Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fizik olarak defans oyuncularını zora sokuyor hayvani bir gücü var

penaltı atmamak şartıyla kalmalı. mohamed ve diagne den iyi oynayan formayı giyer dönüşümlü.

Kralı takdir ediyorum.Her türlü manipülasyon,itibarsizlaştirma,ötekileştimeye rağmen bir şekilde güçlü dönüp işini yapıyor.İstenmezse paramı alır yatarım moduna da hiç girmedi;git dendi gitti,kal dendi kaldı.Çiktigi her maçta skora katkı yaptı.E bu adam daha ne yapsın? Yıllık aldığı maaş ve bonservisi kendi sorunu değil,o sözleşmeyi imzalayan yöneticilerin sorunu.

Onun adi artik jagne yani KRAL

Cagneyi satan şampiyonluğu satar. Yüzde yüz bizim oyuncumuz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sezona hazir girecek oyuncularimizda kanimca.
bu eslesmede begendigim oyuncularimizdandi. *aynen devam.

ps;

kendi ozelinde gecen sezondan
wba daki su macta yaptiklari klas idi tarafim adina ;
asist cok iyi, sonraki golun asist oncesi hava topunda topu cok iyi indiriyor devaminda arkadasi ortayi yapiyor penalti kazaniyorlar.
bu macta bir de gol atmisti var dan donmustu . hepsi bir arada wba resmi youtube sayfasi vasitasiyla su vidyoda

West Bromwich Albion v Southampton highlights​

bunu eklemenin nedeni su;
salt penalti atiyor, beles gol atiyor ,vs bakisina farkindalik getirmek nacizane.
gerektiginde dikine giderken asist yapabiliyor epl klasinda.
hava toplarindaki basarisi zaten bilinen bir durum. ceza sahasi etkinligi keza...

oynadigi sureler zarfinda elinden geleni yapti formamizla. ama atti ama kacirdi. kiraya gonderildi gitti elle tutulur kendi ozelinde takimina katki verdi,, dondu bu sefer eleme macinda hazir bir goruntude cikip her iki macta da dikkat cekici isler yapti. ben gayretinden ve performansindan memnun kaldim bu eslesme ozelinde.

geriye duygusal,moral konusu kaliyor. bu hem hocaya hem taraftara bagli.
oyuncumuzu degersiz gostermek veya tam tersi.

oyuncumuza sahip cikalim derim nacizane...
gonderilecekse de tatmin edici bir miktar olmali.
ben sahsen kalmasindan yanayim.

son uefa macimizin ertesinde yazdigim mesaj ustte.

lige en hazir oyuncularimizin basinda idi ,basta da belirttigim gibi.
giresunspora karsi.bu macta da cok iyi mucadele etti. konsantrrasyonlu gordum. efektif ve verimli idi sahada oldugu sure zarfinda. kilit kelimem ; *aynen devam... basarilar dilerim kardesime... nice bol gollere....

Diagne 13 ediyorsa Vedat da 20 eder diyorlardı

Herife lig farketmiyor her yerde etkili oluyor.

Sevmiyorum ve gitmeli orası ayrı bir husus.

Ligi donunda sallayacaginin sinyallerini verdi cok NET. Kalir ve sakatlanmazsa kendi rekorunu kiracaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt