#90 Mbaye Diagne

Ordan dışarı vurmakta büyük başarı allahın kazması gol kacırmasını gectim en kızdıgım o Boyla bir tane kafa topu alamazmı insan sanki ayaklarında külce var zıplamaya bile Tenessül etmiyo beyimiz

ewt 2 taneydi doğru
okaka sırtı dönük alıp bisiklet vuruşu yapıyor bu angut kaleyi tutturamıyor
Basaksehir 1 kere kaleyi tutturdu golü attı. biz okadar sut çekiyoruz kaleyi tutturamiyoruz.. Topu kaleye sokacak hücum oyuncuları lazım. Herşey ayrıntılarda gizli. Bu it hakemleri degistiremeyiz ne yazikki sahada güçlü olmamız lazim

topa vurmayi unutmus. antrenmanda ne yaptiriyorlarsa adam en temel özelligini bile yitirmis.

Basaksehir 1 kere kaleyi tutturdu golü attı. biz okadar sut çekiyoruz kaleyi tutturamiyoruz.. Topu kaleye sokacak hücum oyuncuları lazım. Herşey ayrıntılarda gizli. Bu it hakemleri degistiremeyiz ne yazikki sahada güçlü olmamız lazim

Gecen bu konuyu tartismistik baska bir baslikta..Takim'da gol atabilecek oyuncu sayisi cok az ya da bitiricilik cok dusuk. Hucumcularin gol kalitesi zaten yerlerde ki bu da puantaja yansiyor. Ne bu mac, ne besiktas maci, ne trabzon maci... Hepsinde oyuna ortaktik.. Hele fener maci.. Daha nice sayarim. Gol atamiyoruz dogru zamanda.. Yine dogru son pasi veya son tercihi yapamiyoruz. Hepsi en kotu ya da bir tik ustu secimler. Dikine oynayan yok, sut cekmiyor takim 2-3 oyuncu sut cekiyor gerisi al-ver.. Duran top disinda gol atma olasiligimiz oldukca az ki duran toptan da atamiyorduk son 2-3 mac atiyoruz sanirsam. Penalti bile kacirdik cok kritik maclarda. Frikik desen ben unuttum.. Sanirim Aytac atti en son yazin o da carpa seke.

Neyse toparlayalim, bu adama gelene kadar genel bir kalitesizlik var. Bugun kacirdigi goller rezalet seviyesinde ozellikle ikincisi.

Kaçırdığı gol geldi gözümün önüne bu davar için tezahürat yaptılar Çıldıracam yaa hiç bir özelliği yok kafa topuna bile çıkmaz sisirilen topa Allahın cezasi. Ozanın parasını çat diye buna gömdük Allahın ayaksızı. Top mop süremez pas veremez sürekli düşer 2 metrelik adam yemin ederim bu yaşıma kadar bu kulüpte gördüğüm en fail topçu bu şutlayamiyoruz da.

Tarihimizin en büyük kazığı yok sampiyonlukta katkı yapmış falan filan hikaye bunun yerine bir tane direk dikseydik rakip cezasahasına belki çarpar maçı kazanırdık

Öncelikle geçmiş olsun. Kısa sürede iyileşir insAllah. Saha içine gelirsek bu adamın beni en çok sinir eden özelliği güçlü fiziği ve boyuna rağmen hiç bir etkinlik gösteremesi. Ne kafa toplarinda üstünlük kurabiliyor ne fiziki üstünlük. Faul ile karışık rakibi indirmek dışında vücudundan yararlandığını görmedim. Oldukça hantal . Bunun yanında iyi bir bitirici değil. Hatta son dönemde rezalet bir bitirici.

Geri
Üst Alt