#90 Mbaye Diagne

En azından cagne pozisyon yaratıyor yarıyor geçiyor. Muhammet ne yaptı. Pozisyona girme bile sıfır onda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Randers maçında da yakıyodun bizi bugün de fişi çekemedin takım da ayak uydurdu sana elimizdeki maç gitti. Bu kadar net pozisyonları atamayacaksan ne işe yarıyon . Gideceksen git artık, kalacaksan da kendine gel

Bomboş adama pas vermedi sadece ben gol atayım la olmaz verse 3 0 hadi gol kaçtı diyelim maç 2 0 gol yemeyecektik

Adam luyindama gibi, yetenek sıfır ama çalım seviyor

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan bu asam bir şekilde pozisyonda
Yada takım bununla pozisyona giriyor
Muhammedle böyle bir saçma oyuna dönüyor takım

Atayizler göreve ,açıklayın bunu

2 gol atınca savunmayın şu eşeği yine
Her sene aynı saçmalık. Her sene başı bundan sanki Ronaldo imiş gibi beklenti ve destek mesajları. Sonra bu bir iki maç iyi oynarsa ben demiştim süper topçu diyenler. En son ise bunun batırması ve satalım mesajları. Sıkılmadık mı bu vasat altı topçudan

2 tane net pozisyonumuzu atsaydın böyle olmayacaktık. Bundan bir şey olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçın içine etti hem atamadı hem yedirdigi içine etti bu kafası kırığa güven olmaz.

Cok kacirdi ama bir sonraki macta atar. Muhammed duzelene kadar bu adam santrafor

kerem'in çevirdiği topu içeri sokmalıydı

ağır bir herif olduğundan stopere yakalanması normal.

Defol git su takimdan nasil bir bela bu adam ya 2.5 senedir defolup gitmedi bi turlu ya cildiracam kudurcam

Yalnız o boş kaleye atamadığı ve sonrası haricinde pas dağıtımında epey iyi gözüktü. Ancak sonra yine Diagne olduğunu hatırlamış gibiydi :)

Geri
Üst Alt