#90 Umut Gündoğan

Hic fena degildi. Acemilikleri var, ama cogundan etkili acikcasi.

Yekta´nin 3 senede yapamadigini 1 macta yapti cocuk.

Geliserek devam Aslan

ilk defa izledim umut'u. top alışverişini iyi gördüm, topa bomba muamelesi yapmıyor.

ayağı düzgün, soğukkanlı biri gibi görünüyor.

topla buluştuğunda önündeki boşlukları değerlendirmeye çalışıyor.

topsuz oyunla ilgili eksikleri göze çarpıyor ama

alt ligden gelmiş ve ilk maçına çıkan bir oyuncu olarak

beklediğimin üstündeydi açıkçası.

ya bosverin siz böyle sacma sapan kupa maclarini, tamam en kötüsü takim kazanma arzusu yoktu. Ama yeni oyunculara ilk macta sallamak da ne oluyor ?

Daha ilk maçı. Fazlasını beklemek hata olur. Sonuçta 2.ligden geldi adam. Yavaş yavaş ayak uyduracaktır.

Ama ümit verdiği kesin.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sneijder ile iyi ikili olacaklar, oyun tarzları benziyor. Aktif, üretken olmaya çalışan bir izlenim bıraktı bende ancak uzun mesafeli pas denemelerinde başarısız oldu hep.

ben beğendim... topu aldımı direk kaleye yöneliyo selçuk gibi yana geriye yönelmiyo çok daha iyi olabilir ilerleyen zamanlarda...

tek umutlu olduğum transfer buydu bence iyiydi ik maçı olmasına rağmen kendine güveni yüksekti

selcuk sneijderden bıraz daha teknık ogrenıp oyun gorusunu geliştirirse lıg maclarında rahat rahat oynar...super lıgde umuttan daha kotu oyuncular oynuyor

pres yaparken koşusuna dikkat edin

sağa sola devrile devrile koşuyor

komikti

Fena degil aslinda.. Emre Colakdan bin kat daha cok isimize yarar o kesin

Ümitlendirdi. Potansiyal var. Fizik ile Kondisyon depolamasi lazim. Iyi oyuncularla birlikte daha iyi oynar, iyice belli eder kumasini. Bugün leshlerle oynadi.

Macin ikinci yarisini internet'den izledim.

Yayin kalitesi düsüktü ve oyuncular net gözükmüyordu.

Kendisini ilk basta Wesley Sneijder zanettim.

Basit hatalari vardi ama kumasi iyi.

Cok güzel transfer.

Bundan PTT 1.lig de bir kac tana daha vardir mutlaka.

Bulmak ve degerlendirmek lazim.

Geri
Üst Alt