#90 Umut Gündoğan

Umut, tam Sneijder'in beraber oynamak isteyecegi turden bir oyuncu. Futbolu cogu Turk futbolcu gibi durarak oynamiyor. Hollanda-Turkiye macini hatirlayin; bazi embesiller 'aaa bu bizim Sneijder mi ya' dediler. Halbuki o macta Sneijder'in yaninda -en isimlisinden en isimsizine- durarak futbol oynayan tek bir Hollandali oyuncu yoktu. Lig'in ilk yarisinda icerideki Rize macinda Sneijder oyundan cikana kadar Engin-Bruma-Sneijder varyasyonlari inim inim kalite kokuyordu. Cunku 3'unun de futbol dili birdi.

Umut futboluna baksin ve Mancini'yi dinlesin, gerisi gelir. Cunku o Besiktas macinda izledigimiz adam bos biri olamazdi.

dün yüzde 100 golü kaçırsada sahada kaldığı kısa süre içinde çok kolay adam geçebildiğini bir kez daha gösterdi takıma katkı sağlayacağından artık şüphem yok kupa ve lig maçlarında mutlaka süre verilmeli ısrar edilirse ilk 11 de rahatlıkla oynayacak bir oyuncu kazanırız

Tekniği çok iyi fizik ve zekasını geliştirebilirse önemli bi silah olur

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

sağ-sol taraftan bindirmelerde o öldürücü arapası atamıyor-denemiyor

en önemli eksiği bu bence

Mancini akilli adam, kimi de getirse, Selcuk dan iyi cikar. Cünkü Selcuk cidden art niyetli, göz göre göre Wesleye bir cok pas vermiyor, hani bi kere olur iki mac olur, ama kusura bakmasin 1 sene gecti, ve pasi vermiyor, burak olunca 40 metre den atmaya calisiyor...

Ona bakarsak tek Drogba ile bukadar anlasarak bile katki sagladi, simdi genc bir oyuncu, hic yok buna vermiyim isine girmez, güzel verkac lar bekliyorum. Su an Emre Colak da güzel oynuyor, insallah bozulmaz. Ve zaten bugün görüldü ki, kim onyarsa oynasin ,takimin el fireni Selcuk Inan su son 6 aydir.

Umut ve Emre Çolak 11'de bir şekilde oynamalı. Emre Çolak saç baş da yolduruyor ama futbolu biliyor çocuk en azından. Bizim takımda futbol nedir bilmeyen, hayatında ilk defa futbol topu görmüş gibi davranan adamlar var. Emre'yi kanatta oynatmalıyız, solda.

Manciniye 80 dk. saydırdım durdum sırf şu elemanı denemiyor diye..B.k mu var bu Ceyhunda,Salihte ,Umut Bulutta anlamadım gitti.. Maç olmuş 2-0 Elazığ top oynayamıyor hala Meloyu sokuyor oyuna şaka gibi cidden..Eleman 7-8 dk.da bile gösterdi kendini en azından 30 dk. oynaması gerekirdi..Mancininin ciddi bir kazma oyuncu fantazisi var artık çözdüm olayı başka bir açıklaması olamaz...Hala sinirim tepemde yahu İbrahim Coşkun,Umut gibi adamlar bu maçta oynamayacak da ne zaman takıma alışacak

Ben Umut'dan çok çok çok ümitliyim..... Çerez yer gibi çalım atıyor....... İki ayağı da çok iyi... Çok güzel paslar atıyor.... dikine oynuyor.......

Tek olumsuz tarafı pas şiddeti.... Bazen pasları kısa kalıyor.... Ama düzeltilebilecek bi özellik gibi...

Manciniye 80 dk. saydırdım durdum sırf şu elemanı denemiyor diye..B.k mu var bu Ceyhunda,Salihte ,Umut Bulutta anlamadım gitti.. Maç olmuş 2-0 Elazığ top oynayamıyor hala Meloyu sokuyor oyuna şaka gibi cidden..Eleman 7-8 dk.da bile gösterdi kendini en azından 30 dk. oynaması gerekirdi..Mancininin ciddi bir kazma oyuncu fantazisi var artık çözdüm olayı başka bir açıklaması olamaz...Hala sinirim tepemde yahu İbrahim Coşkun,Umut gibi adamlar bu maçta oynamayacak da ne zaman takıma alışacak
2-0 olduktan sonra bende umutu sokmasını çok arzu ettim ama sanırım mancini chelsea maçına kadar oyuncularının maç eksiklerini kapatmasını ve form tutmasını istiyor o yüzden değişiklikleri geç yaptı ama umut formayı er yada geç giyecek şu anda en çok güvendiğim yeni transfer yerli olarak umut

Ben Umut'dan çok çok çok ümitliyim..... Çerez yer gibi çalım atıyor....... İki ayağı da çok iyi... Çok güzel paslar atıyor.... dikine oyn..uyor.......

Tek olumsuz tarafı pas şiddeti.... Bazen pasları kısa kalıyor.... Ama düzeltilebilecek bi özellik gibi...

ulema konuştu

haklı vesselam benden onay aldı

2-0 olduktan sonra bende umutu sokmasını çok arzu ettim ama sanırım mancini chelsea maçına kadar oyuncularının maç eksiklerini kapatmasını ve form tutmasını istiyor o yüzden değişiklikleri geç yaptı ama umut formayı er yada geç giyecek şu anda en çok güvendiğim yeni transfer yerli olarak umut

Hocam ne maç eksiği Ceyhunun mu Yektanın mı Salihin mi Umut Bulutun mu Sabrinin mi hangisinin maç eksiğinden bahsediyoruz..Bu adamların hangisi oynayacak Chelsea maçında..Melo zaten ligde banko oynuyor maç eksiği olacak en son oyuncumuz.. Hadi meloyu aldın diyelim 5 dk. sonra çıkarırsın Salihi sokarsın Umutu bu kadar basit...

Umutun üstüne çok düştüm çünkü bu adamı ilk Beşiktaş maçında izledim her konuda da yazıyorum..Çocuk çok kaliteli topçu olacak yeter ki doğru ellerde doğru bir şekilde kendini geliştirsin.. Bana cidden şaka gibi geliyor Umutun alınması ilk ben açmıştım hatta konusunu şaşırdım Mancini takıma almak isteyince(forumu mu okuyor dedim..:D ) tabi çok da sevindim..

Geri
Üst Alt