#90 Umut Gündoğan

Benim umudum var Umut'tan. Yeter ki şans bulduğunda kahramanlık yapmaya çalışmasın.

Bana pek isik vermedi bugun

Lakin emre'den kotu olamaz

Biraz zaman tanimak lazim

zaman zaman top kaybı yapsa da son vuruşlarda kaleyi bulamasa da dün en çok sivrilen isimdi azimli olup daha çok çalışırsa lig maçlarında da şans verilebilir

Bilmiyorum ya. Pek isik vermiyor gibi. Belcika'da da kanitlayamadi kendisini. Neyse, bakalim.

Eğer orta sahada oynayacaksa kesinlikle defansif yönünü geliştirmeli zira 10 numara mevkisinde rakibi çok fazla ve onlardan iyi değil(sneijder, hajrovic, Emre)

Şu anda oynaması çok zor artık tek yönlü orta saha oyuncusu ya çok yetenekli olmalı yada defansının çok iyi olması lazım. Hücumu orta defansı kötü seviyede.

Ben zaten geçen hafta Mancini'nin Selçuk'u oynatmasının temel sebebinin üstün savunma performansı olduğunu söylemiştim.

Dün Umut temposuz oynadı ama takım çok temposuzdu.Özellikle Emre ve Yekta aldıkları her topu yavaş oynayıp tempoyu çok düşürdüler.Ben yine de Umut'u as kadro ile görmek istiyorum dün oyun olarak anlaşabileceği birileri yoktu...

Galatasaray seviyesi farkli bir seviye. Kariyeri boyunca bu seviyede oynamamis ki cocuk.

Ama potansiyeli cok yüksek bence. Mancini de bunu bekliyor daha fazla yararlanmak icin.

Bu seviyede ne yapmasi gerektigini ögrendiginde, daha cok sans bulacaktir.

Lesh oyuncu. forumun cogu bu adam biraz teknik ve kivrak gozukuyor diye saydirmiyor. Galatasaray ilk 11 oyuncusu olamaz.

Lesh oyuncu. forumun cogu bu adam biraz teknik ve kivrak gozukuyor diye saydirmiyor. Galatasaray ilk 11 oyuncusu olamaz.

İyi o zaman hazırlık maçı yıldızları Emre Çolak ve Yektayı izlemeye devam et.. Zaten bu 2 eleman uyduruk maçları sabote ettiği sürece kolay kolay oyuncu çıkmayacak... Ya bireysel oyunuyorlar ya da birbirlerine pas veriyorlar sanki yeminliler Ontiveroya-Umuta top atmamak için... Sinir oluyorum arkadaş Umut deli dana gibi dolanıyor ortalarda bu adamlar yüzünden savunmanın önüne kadar geliyor top alabilmek için ..Yetti artık 4 senedir izliyoruz Emre ve Yektayı ha patladı ha patlayacak diye olmuyor işte 1 maç iyi 10 maç kötü..

Umut top sürerken bir basketbolcu gibi hareket ediyor, basketbol oynayanlar bilir. :)

umut la yekta topu aldıkları zaman direk dikine öne doğru oynamaya çalışıyolar bu özellikleri çok hoşuma gidiyor emreylen selçukta anca topu yana yada geriye yollayıp ortalıktan kaybolmayı iyi beceriyor melo olmasa oyun filan kuramayız biz çok net selçuk 2 senedir melo'nun kaymağını yiyor...

Pierre Littbarskiyi andiriyor, teknik var, pas var, hiz var, defans yok.

Aslinda bileklerine bu kadar hakim bi oyuncunun kanat oyuncusu olmasini isterdim

Yahu senin gibilerin bu zihniyetini gerçekten hastalıklı buluyorum. 2 maçta bir oyuncuyu nasıl Galatasaray'ın oyuncusu değil veya aradığımız kan gibi yargılara varıyorsunuz? Daha ligde maç oynamadı daha takıma alışamadı daha kendini gösteremedi... Sana kalsa ilk maçında 2 gol yiyen ve eleştirilen Muslera'nın sözleşmesi fes edilmeliydi. Bu mantık doğru değil normal değil.

Geri
Üst Alt