#90 Umut Gündoğan

Yazik oldu bu oglana da. Kupa macinda bile oynatmiyor artik.

Oysa ki ben umutluydum. DIkine giden adamlar lazim iken hic sans bulmuyor. Ama Ceyhunlar falan banko oynuyor ya.. Yazik.

Hazirlik kampinda ve hazirlik maclarinda cok is düsüyor.

Alindiginda ben birsey yazmistim. Belcika ikinci liginde oynayamayan cöpü ne yapacagiz diye. Cünkü söyle birsey var. Yillardir belikca ligini domine eden Anderlecht in halini görüyorsunuz CL'de. Ve birak 1. ligi, Umut 2. ligte oynayamamis. Onda önyargili bakiyordum kendisine acikcasi.

Ama beni sasirtti. Kumas fena degil. Tabi kesin konusmak icin cok az izledik.

Cok ust duzey bir futbol akli var Umut'ta. Bu kadar formsuz veya kalitesiz adam varken mevkisinde kullanamamamiz bizim ayibimiz.

yekta oynuyor bu oynamiyorsa bi is vardir

a) cok gucsuz

b) defansi 0

o yuzden oynamasi imkansiz

Defansini yiyim ya. Gerets zamaninda dikiyoduk Alioum Saidou'yu Song ve Tomas'in onune, geriye kalanlarin hepsi rakip 6 pasta gol ariyodu. Hucumsal varyasyonlar yaratacak adam lazim. Yekta vasat bir adam, Selcuk dip yapmis, Ceyhun da sert sut disinda hicbir ozelligi yok. Defansta/stoperde vasat olabilir, o kadar.

Defansini yiyim ya. Gerets zamaninda dikiyoduk Alioum Saidou'yu Song ve Tomas'in onune, geriye kalanlarin hepsi rakip 6 pasta gol ariyodu. Hucumsal varyasyonlar yaratacak adam lazim. Yekta vasat bir adam, Selcuk dip yapmis, Ceyhun da sert sut disinda hicbir ozelligi yok. Defansta/stoperde vasat olabilir, o kadar.

defansi ye golu de ye zaten kontralardan belimiz bukuk

keske bunu ontiveroyu falan oynatsak top ayagina yakisan herifleri falan ama gercekcilikten uzak olmamak gereklidir

defansi ye golu de ye zaten kontralardan belimiz bukuk

keske bunu ontiveroyu falan oynatsak top ayagina yakisan herifleri falan ama gercekcilikten uzak olmamak gereklidir

Baska biseyler denemek lazim. Yurumuyo ayni adamlarla. Dikkat et, ne kadar gozden dusmus adam varsa Mancini geldiginde beri oynatiyor. Neden? Ayni Terim gibi, 'ben, benden evelkinden farkli sey yaparim' egosu. Bi Alex'i getirtti, onu da geldiginde bu yana oynatiyor zaten. Ontivero haric, digerlerinin onun transferi olmadigi malum.

Yedekte bile yok.... 3 metre öteye pas atamayan CEYHUN GÜLSELAM'i banko ilk 11 oyuncusu yapan Mancini su adama 1 dk forma vermedi..

YETER YETER YETER

eninde sonunda o formayı alacaksın ve bi daha bırakmayacaksın.inancım tam.

Resmen dalga geçiyorlar bununla :sad007:

I am the one who knocks!

selçuk ve ceyhunu kafadan silin.melo-veysel-yekta-emre çolak ve umut gündoğan kalıyo ortasaha için.melo yok önümüzdeki maç.bi totem yapın da oynasın lan şu çocuk.

Bugün Veysel'in oyuna girmesi daha doğru bir karardı.Umut'u direk böyle bir maçta Fener'in önüne atmak olmazdı,ama Veysel en azından o açıdan tecrübeli bir futbolcu.Doğru bir karardı.Ama bunun dışında diğer maçlarda oyunda olmalı belirli bir süre.

Geri
Üst Alt