#90 Umut Gündoğan

Umuyorum ki bu sezon görmezden gelinmeyecek.

Çok iyi futbolcu olssda fiziki acıdan üst seviyeli maclarda ezilir

Fizik durum biraz yekta gibi olsa super star olmaya aday. Sadece türkiyede değil.

Kim ne derse desin, Mancini bunun hakkini yedi gecen sezon. Selcuk o kadar les iken ligde aslinda rahatlikla her mac en az 20 dakika falan süre alabilirdi.

Belki hucum anlaminda. Savunma anlaminda malesef bir hic. Bunu duzeltmezse iyi bir joker olarak kalir.

Gesendet von meinem LG G3

Savunmada selçuk da bir hiç sadece koşuyor daha top kaptığını görmedim :) o bölgede bana kalsa birhanı banko oynatırım. 17 yaşında böyleyse 2-3 sene sonra düşünemiyorum. Süper bir futbolcu geliyor

Şampiyonlukta katkısı fazla olacak.

Bu adami alalim diye konu mu acmadim her oynadigin da savunacam diye bir tarafimi mi yirtmadim kendim yeristirsem ancak bu kadar vururlanirdim.. Nihayet bu çocuğun kiymetini bilmeye basladik. Gecen yol mancini yüzünden hic oldu inşallah bu yol yapacak patlamayi

biraz daha kuvvetli olsa iyi bir orta saha oyuncusu olur ama fiziği pek izin vermeyecek gibi. ilk başlarda sahadaki bu şişko kim diyordum sanki göbekli gibi koşuyor.

iyidir kardeşim benim seni sormalı.

geçen para yollamassın hesabıma. fakirsin diye geri yolladım. alınmadın inşallah

O parayı bizim kemal bey yollamış yanlışlıkla evet biz sosyalist milliyetçi halkçı demokrat ılımlı islamcılar genelde fakir oluruz panpa

Ekmek için Ekmek bey!!!

Maçı izlemedim fakat Umut ayaklarına baya baya hakim bir oyuncu.

icerideki kolay maclarda rotasyonda falan forma verilebilir gibiydi bugün ama daha ciddi maclarda görmek lazim. defansi olmayan sokak topcusuna benziyor. ama yetenekli bir eleman, bu belli.

Geri
Üst Alt