Aras Karatay
Kırmızı Üye
- 28 Temmuz 2012
- 1.749
- 0
- 286
Yekta'da bugün iş olsa daha güzel oynayacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bencede alperden daha iyi olacak potansiyel var umutta çok iyi tespit etmişsinDaha 3-4 gün oldu geleli. Buca'da son 1 hafta antrenman yapmamış. 2-3 hafta sonra tam hazır oldukta herkes Umut'u konuşacak görürsünüz. İyi ki Alper'i o paralara almamışız. Benzer kalitede daha ucuza futbolcu bulmak mümkün oluyormuş demek ki. Fatih hoca zamanında fantezi peşinde koşmayıp böyle yerlilere yönelse şu anda lig'de belki de liderdik.
Valla bu adam hicte kötü bir adam degil. Ceyhun gibi ayagi kötü degil, iki ayagida saglam, dikine oynayan özgüveni yüksek bir oyuncu. Kendini gelistirmeye devam ederse cok iyi olacak. Futbolcuyum diyor adeta.
Ha ha ha leş diyenlere bak
Kızdıgım konu izlersin leş dersın ızlemedım ama leş demek nasıl bı fikir ilginç
Ben beklentim yok dedim. Tolgay Arslan gibi 100 kere izledigim adami tercih ederim falan dedim, yine laf yiyen ben oldum. Salih Dursun'u 100 milyon kere söyledim almayalim diye, gittik Sabri sayesinde adama 3 milyon bayildik. Görüyoruz maalesef. Böyle adamlardan 5 tane alsan 3 tanesi zor tutar.
hoşgeldin aslan senden beklentim büyük umarım yanıltmazsın