#90 Umut Gündoğan

kesinlikle futbol altyapısı çok iyi heyecan yok kendinden emin sanırım ilk maçı diye fazla ukalalık yapıp insiyatif fazla almıyor nerdeyse takımı yönetecek :) çok iyi transfer kesinlikle eeeee adam hazard la aynı eğitimi almış topçu kokuyor topçu ardanın da biraz havası var söyleyim

Valla bu adam hicte kötü bir adam degil. Ceyhun gibi ayagi kötü degil, iki ayagida saglam, dikine oynayan özgüveni yüksek bir oyuncu. Kendini gelistirmeye devam ederse cok iyi olacak. Futbolcuyum diyor adeta.

Daha 3-4 gün oldu geleli. Buca'da son 1 hafta antrenman yapmamış. 2-3 hafta sonra tam hazır oldukta herkes Umut'u konuşacak görürsünüz. İyi ki Alper'i o paralara almamışız. Benzer kalitede daha ucuza futbolcu bulmak mümkün oluyormuş demek ki. Fatih hoca zamanında fantezi peşinde koşmayıp böyle yerlilere yönelse şu anda lig'de belki de liderdik.

Umutla 4 3 1 2 oynanmali bence

Selcuk melo umut

Sino

Burak drogba

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi yonleri: top kontrolu, kisa paslari, teknik kapasitesi

Zayif yonleri: topu hizli bir sekilde oynamiyor, genelde en yakindaki adama pas veriyor, dikine/capraz paslari iyi degil suana kadar, uzun pas atma konusunda da tam bir fikir edemedim..

İlk izlenimler olumlu. Kendine güveni var, sorumluluk almaktan kaçınmıyor. En önemlisi bu.

Defansida yazayım

Muslera

Salih chedju semih telles

Selcuk melo umut.gundogan

Sneijder

Burak drogba

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biraz daha soğukkanlı olsa çok iyi bir maç çıkartacak . Ama bu heyecan bütün yeni futbolcularda olur . Hele hele PTT 1.Lig'den Türkiyenin en büyük takımına geliyorsan .

Daha 3-4 gün oldu geleli. Buca'da son 1 hafta antrenman yapmamış. 2-3 hafta sonra tam hazır oldukta herkes Umut'u konuşacak görürsünüz. İyi ki Alper'i o paralara almamışız. Benzer kalitede daha ucuza futbolcu bulmak mümkün oluyormuş demek ki. Fatih hoca zamanında fantezi peşinde koşmayıp böyle yerlilere yönelse şu anda lig'de belki de liderdik.
bencede alperden daha iyi olacak potansiyel var umutta çok iyi tespit etmişsin

Valla bu adam hicte kötü bir adam degil. Ceyhun gibi ayagi kötü degil, iki ayagida saglam, dikine oynayan özgüveni yüksek bir oyuncu. Kendini gelistirmeye devam ederse cok iyi olacak. Futbolcuyum diyor adeta.

Ha ha ha leş diyenlere bak

Kızdıgım konu izlersin leş dersın ızlemedım ama leş demek nasıl bı fikir ilginç

bu çocuk okur.

Ha ha ha leş diyenlere bak

Kızdıgım konu izlersin leş dersın ızlemedım ama leş demek nasıl bı fikir ilginç

Ben beklentim yok dedim. Tolgay Arslan gibi 100 kere izledigim adami tercih ederim falan dedim, yine laf yiyen ben oldum. Salih Dursun'u 100 milyon kere söyledim almayalim diye, gittik Sabri sayesinde adama 3 milyon bayildik. Görüyoruz maalesef. Böyle adamlardan 5 tane alsan 3 tanesi zor tutar.

Ben Alper Potuk ile karşılaştırıyorum ve ondan daha çabuk adından söz ettirip yükseleceğini düşünüyorum. Ona göre teknik kapasitesi daha iyi gibi görünüyor. Takımla birlikte daha çok antrenman yaptıkça, oyunun topsuz bölümünde de takıma katkı sağlayacaktır. İlk izlenim gayet olumlu. Tabii şu an çoğu kişinin beklentilerinin fazla olmaması, onun adına iyi..

Topu bilen bir arkadaşa benziyor.

Ben beklentim yok dedim. Tolgay Arslan gibi 100 kere izledigim adami tercih ederim falan dedim, yine laf yiyen ben oldum. Salih Dursun'u 100 milyon kere söyledim almayalim diye, gittik Sabri sayesinde adama 3 milyon bayildik. Görüyoruz maalesef. Böyle adamlardan 5 tane alsan 3 tanesi zor tutar.

Leş dedin hakanda dahil buna hep sokacağım bunu gözünüze

İşin zevkkı burda

Diyebileceğim tek bişey var bu adamın Alper Potuk 'dan eksiği değil fazlası var.Müthiş çok beğendim.

Geri
Üst Alt