#90 Wilfried Singo

city macında olsa halandı karısı yapardı

Bu arada stoper oynaması hücum gücümüz için daha iyi olabilir orta saha gibi yerleşiyor rakip sahaya

Kenardan top oynamaya m giriyor yoksa rakibi silkelemiyor m giriyor belli değil, Juve gibi rakibe karşı bu ne iştah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam atletizmini kontrol etmeyi öğrenmezse kendini gene sakatlayacak. Skor 5 olmuş son dkda o topa öyle çıkmanın sebebi ney la? Garip bir herif :asd:

Yav bu yeni titan olmuş eren jeager gibi hayvani hareketler ne olum 6 aydır yoksun biraz dikkat et ulan

Dengeli oynamayı öğrenmeli ben böyle bir stoper görmedim 30 yaşındayım bu kadar enteresan bir oyuncu görmedim insan anomalisi bir fizik var Afrika kıtasının bütün üstün genlerini almış sakatlanmadığı takdirde 2 sezona Türkiye’den rekor bonservisle gider 100 milyon Euro üstüne gidecek adam varsa budur

Kırmızı geldiği an statta yanımdakilere Apo’yu çıkarıp yerine Singo’nun girmesi lazım dedim.

Çünkü Apo skorun etkisiyle öne falan çıkıyor. Durduk yere kontrasan yemeyelim diye. Hemen peşine de yaptı hoca. İşte böyle hocalık örneği görmek istiyoruz. Girdikten sonra takım inanılmaz rahatladı. Fiziki avantajıyla rakibe umut bile vermedi.

Skoru aldığın maçlarda Singo'yu oyuna alıp yarı sahayı tek başına savunma fantazisi. Açık alanda tek başına yetecekmiş gibi duruyor.

prime van dijk gibi herif

Geri
Üst Alt