Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Bu herifi sanki sene sonu için birine söz verdik gibi hissediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlenmeyi düşünmüyormuş şuanBu herifi sanki sene sonu için birine söz verdik gibi hissediyorum.
Son 5-10 dakika için sorun değil de orta sahada singoyla maca baslarsan direkt 20 dakikada 3 olur maç.Os oynamak kolay değil oraya bekten devsiren adamlar da hep oyun görüşü,pas kalitesi yüksek adamlar.Hic hızlı güçlü diye bekin geçtiğini de görmedim oraya.Oranin farkindaligi çok farklı yani intihar olur direktŞöyle ki kendisi stoperde Lemina’nın yapabildiklerinin çoğunu yapamaz.
Orta sahada ise Lemina’nın yapabildiklerinin en azından yarısını yapabilir.
Bu yüzden Live maçında acaba 6 no Singo mu olsa daha mı iyi olur
Kesinlikle, takım düştüğü anda orta sahaya çekmemiz lazım, ihtiyacımız olanı verebileceğini gösterdi hem Juve hem Liverpool maçında. Tabi maça orta saha başlayabilir mi ondan emin değilim, ama sonradan geçince baya farkettiriyor. Bunu net şekilde kullanmalıyız, Lemina ve Torreira 50-60'dan sonra pert olabiliyorlar.takımın yorulduğu her maç ortasahaya geçmeli dikine oyunu mala bağlatıyor rakibi. yavaştan 15er dakika 30ar dakika ortasahada oynatmaya alışmamız lazım. 90 milyonluk gravenberghden eksiği yok gibi pas oyunu dışında