#90 Wilfried Singo

11 için demiştim sağ sol bek eğer formdaysa çok oynanmaması gereken mevkiler olduğunu düşünmekteyim
Hoca ne yaptigini bilmiyor ki, bir Eren ile Singo oynuyor bidaki mac Jakobs ile Boey oynuyor. Simdi bidaki macta Sallai'i orada gorebiliriz.

alıcı bulabiliriz ins

o kol gibi maasla zor olsa da umalim talibi olsun

Barış gb maçında solda olmalı, sallai’den olmaz deniyorsa bu arkadaş santrafor oynamalı

Çok dengesiz bazen çok iyi oynuyor bazende bütün takımın içine ediyor. Güvenilecek bir oyunu yok.

Dunya kupasinda iyi oynaması icin dua edeceğiz, oynarsa da satip kurtulacağız. Bir daha da Okan beye pahalı adam almayacağız.

gereksiz bi arkadaş

Bu kadar dengesiz bir adam uzun zamandır görmemiştim. Her maç Sane ile birlikte rakibe minimum 2 tane ikramı var. İyi oyuncu kötü oyuncu tanımını geçtim her maç top kayıpları bıktırdı.

İnşallah alıcısı çıkar da buna verdiğimiz para patlamaz.

Piyasası iyice geriye gitmeden elden zararına çıkarmak lazım. Aslında bolca talibi olur ama o maaşı kolay kolay kimse veremez gibi.

şasa boy un terini fln siler en fazla

berbat

aldigimzn yarisina satabilir miyiz muallak bişey

Fizik gücü olmayan beklerle yapamadığı için, hocanın vasat üstü tek özelliği fizik gücü olan adama 30 milyon bonservis 5 milyon maaş verdirmesi skandal ötesi iş.

Geri
Üst Alt