GSCimbom
#90 Wilfried Singo
Keramettin TANRIVERDİ

#90 Wilfried Singo Sayfa 165

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
4,3K
Okunma
148,9K
Sayfa
165/215
maçın başında valencia'dan dayak yiyip maç sonu preciado'ya patlamış. bence mental olarak yeterli seviyede değil, ederini bulduğu saniye satılmalı.

Bu adam stoper değil ama iyi bir sağbek. İşin komik tarafı orada zaten sallai iyi oynuyordu ve hocamız sağ bek oynayınca depar sırasında adele sıkıntısı olabilir diye sağ bekte oynatmaktan korktu. İşlevsiz bir transfer yani

Aldigi maasinin dert olmasina itirazim yok-bonservisi de kazik yedik gecen sene icin ama mesela bizde oynamasa su mactan sonra "keske alsak" der forumun yuzde 80i.

Ya da adi ciksa ciddi cogunuz gaza gelirsiniz.

Önemli olan buranın kararı burasi iyi bek demedikçe iyi bek değil 🙂👍
Buradaki insanların öyle düşünmesi gayet normal Deniz. Bu sene 3-4 maç harici sürekliliği olmayan, pozisyon almada baya vasat bir oyuncu.
Ve bu oyuncuya sen 30m bonservis 5m a yakın maaş veriyorsun, böyle paralar verdiği adamdan hiç bir şey beklemesen bile süreklilik beklersin.

Önemli olan buranın kararı burasi iyi bek demedikçe iyi bek değil 🙂👍
Potansiyeli var ama ufak sekanslar haricinde goremedik bizde acikcasi. Stoper mi bek mi ikileminde hoca sagolsun stoperdeki hatalariyla ezberden tepki var.(O tepkiler hakli ama)

Aldigi maasa karsiligini henuz koyamadi ortaya (hadi bonservis icin ilk defa kaziklanmiyor yoentim)

Hoca da 3lu mu derken cok istiyor derken ne yapacagini tam bilmiyor Singo icin. Simdi kupada prim yapsin , kendi kafasinda anca tatmin olur heralde sag beke koyar.

Ezbere hemen sat sat sat moduna bende karsiyim ayri. Bizim topcu olmasa su an scoyt konusunda "bir soyle adam alamiyoruz" postu gorurduk muhtemelen ekvator macindan sonra

İşte 1 maç 1 pozisyonla değerlendirenler atlamış hemen. Adam maç içinde o kadar kayboluyor ve maçtan o kadar kopuyor ki zaten şu yaptıklarını sürekli yapabiliyor olsa baştan bize gelmezdi.

Belki mental olarak bir eşik atlaması gerekiyordur, belki sabit bir oyun şekli arıyordur mevki olarak bilmiyorum ama süreklilik lazım bu adama.

Buradaki insanların öyle düşünmesi gayet normal Deniz. Bu sene 3-4 maç harici sürekliliği olmayan, pozisyon almada baya vasat bir oyuncu.
Ve bu oyuncuya sen 30m bonservis 5m a yakın maaş veriyorsun, böyle paralar verdiği adamdan hiç bir şey beklemesen bile süreklilik beklersin.
Paradan bagimsiz bek performansi icin dedim hocam ben. Mesela parayi eleştirmek evet katılırım. Ama yok iyi bek degil demem

bu sene iyi bek dedirtecek bir performansı da yoktu bizde.
Nasıl yoktu yav CL maçları olsun sakatlık öncesi lig maçlarında hepsinde iyidi.

2* uzun süreli sakatlanması işi bozdu yoksa herif sağ tarafı götürüyordu.

İyileştikten sonra zaten sağ bekte oynatılmadı doğru düzgün.

Geri
Üst Alt