Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
maçın başında valencia'dan dayak yiyip maç sonu preciado'ya patlamış. bence mental olarak yeterli seviyede değil, ederini bulduğu saniye satılmalı.
Basimizdaki buruk beye anlatamiyoruzBu adam stoper değil ama iyi bir sağbek. İşin komik tarafı orada zaten sallai iyi oynuyordu ve hocamız sağ bek oynayınca depar sırasında adele sıkıntısı olabilir diye sağ bekte oynatmaktan korktu. İşlevsiz bir transfer yani
Singo potansiyelli bir oyuncu da bizim için gereksiz bir 30 milyonluk harcama oldu. O parayla ortasaha alınabilirdi mesela. Sallai'ye yedek olarak ucuz bir sağ bek iş görürdüBasimizdaki buruk beye anlatamiyoruz
TamamTalibi varsa 35 üstüne paket servis yapmak lazım. Sallaiden devam

Buradaki insanların öyle düşünmesi gayet normal Deniz. Bu sene 3-4 maç harici sürekliliği olmayan, pozisyon almada baya vasat bir oyuncu.Önemli olan buranın kararı burasi iyi bek demedikçe iyi bek değil![]()
Potansiyeli var ama ufak sekanslar haricinde goremedik bizde acikcasi. Stoper mi bek mi ikileminde hoca sagolsun stoperdeki hatalariyla ezberden tepki var.(O tepkiler hakli ama)Önemli olan buranın kararı burasi iyi bek demedikçe iyi bek değil![]()
Paradan bagimsiz bek performansi icin dedim hocam ben. Mesela parayi eleştirmek evet katılırım. Ama yok iyi bek degil dememBuradaki insanların öyle düşünmesi gayet normal Deniz. Bu sene 3-4 maç harici sürekliliği olmayan, pozisyon almada baya vasat bir oyuncu.
Ve bu oyuncuya sen 30m bonservis 5m a yakın maaş veriyorsun, böyle paralar verdiği adamdan hiç bir şey beklemesen bile süreklilik beklersin.
bu sene iyi bek dedirtecek bir performansı da yoktu bizde.Paradan bagimsiz bek performansi icin dedim hocam ben. Mesela parayi eleştirmek evet katılırım. Ama yok iyi bek degil demem
Nasıl yoktu yav CL maçları olsun sakatlık öncesi lig maçlarında hepsinde iyidi.bu sene iyi bek dedirtecek bir performansı da yoktu bizde.
Caferinhooomaaşını performansı seviyesine çekerse kalsın
250-300k eur bandı