GSCimbom
#90 Wilfried Singo
Keramettin TANRIVERDİ

#90 Wilfried Singo Sayfa 206

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
4,2K
Okunma
142,1K
Sayfa
206/212
lan bu iki fotodaki adam sanki birbirine benzemiyor
HS0NkN5WwAAH57I

Bence kronik sakat falan değildi ya o konuda haksızlık ediliyor, sende 25-30 maçı var bizden önce sürekli. Bizde iflah olmadı bir türlü, tempo mu fazla geliyor yoksa Burak Yılmaz'ın bizdeki son zamanları gibi iyileşmeden mi dönmeye çalışıyor bilmiyorum. Bu son sakatlık zaten darbeye bağlı sanırım diğerlerinden bağımsız.

Bence kronik sakat falan değildi ya o konuda haksızlık ediliyor, sende 25-30 maçı var bizden önce sürekli. Bizde iflah olmadı bir türlü, tempo mu fazla geliyor yoksa Burak Yılmaz'ın bizdeki son zamanları gibi iyileşmeden mi dönmeye çalışıyor bilmiyorum. Bu son sakatlık zaten darbeye bağlı sanırım diğerlerinden bağımsız.
Bu adam çok deparlı ve patlamalı oynuyor o yüzden arka adale veya başka yer atıyor. Çok daha gençken belki tolere ediyordu vücut ama şuan etmiyor belli ki. Osi de çok atletik ve eforlu oynadığı için sık sakatlanıyor

İkna etmek için 5 milyon maaş, kulübüne 30 milyon bonservis verilmesinin tek sebebi, güya ''Hem sağbek hem stoper oynayabilmesi'' idi. Maksat, ''Aman ha kadro genişleyip ağzımızın tadı bozulmasın!'' idi ki sağbek ve stopere ayrı ayrı ihtiyaç vardı ve geçen yıl kontenjan sorunumuz da yoktu, dördünü enayice boş bırakmıştık hani!..Herif stoper oynamak için temel niteliklerin neredeyse hiçbirine sahip değil; takım üçlüye dönecek de paşama sağ stoper olarak dilediğince saçmalama özgürlüğü tanınacak da vs vs; geçiniz. Sağbek desen, ayak kütük, baştan kaybediyor; meydanı boş bulduğunda aygır gibi bodoslama yardırmak mıdır bir bek oyuncusunun ilk görevi? 3-5 maçta çok güçlü rakiplerin etkili hücumcularına tedbir olarak -sağlam kalabilirse- fiziksel avantajından faydalanmak istesen, değmez, hata yapmaya meyilli zaten. Birazcık kıpırdandığında nasılda iyi transfer yaptım diye böbürlenen hocamızın en ağır transfer sıçışları arasında muhtemelen 1. sıraya yazılacaktır...

Böyle bütçeler harcanmalı mı konusuna olumlu bakmıyorum ama madem harcanıyor, yabancı ve kalitesi tartışmaya olabildiğince kapalı bir TD yetkilendirilmeli noktasındayım. Okan Hocanın gelişine en olumlu yaklaşan biri olarak söylüyorum bunları.

Geri
Üst Alt