Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Yener hocanin bu herifin kronik oldugu bildiği halde onay verdiğine hic inanmıyorum
Yener hocanin bu herifin kronik oldugu bildiği halde onay verdiğine hic inanmıyorum
Kronik adama 30 milyon ve 5 maas gömdük ama sonra cenk ergune laf ederler ,ve bunu hala korumaya calisan öglenalar var
Çamaşır makinesine mi attınız adamı, nasıl kısaldı bu.lan bu iki fotodaki adam sanki birbirine benzemiyor
![]()
infazını şu şekil bekliyoruz batıkanımYarın akşam antrenmanına müteakip Kemerburgazda inşaatı devam eden altyapı tesislerinde infazı gerçekleştirecektir.
Sevenlerini bekleriz.
Bu adam çok deparlı ve patlamalı oynuyor o yüzden arka adale veya başka yer atıyor. Çok daha gençken belki tolere ediyordu vücut ama şuan etmiyor belli ki. Osi de çok atletik ve eforlu oynadığı için sık sakatlanıyorBence kronik sakat falan değildi ya o konuda haksızlık ediliyor, sende 25-30 maçı var bizden önce sürekli. Bizde iflah olmadı bir türlü, tempo mu fazla geliyor yoksa Burak Yılmaz'ın bizdeki son zamanları gibi iyileşmeden mi dönmeye çalışıyor bilmiyorum. Bu son sakatlık zaten darbeye bağlı sanırım diğerlerinden bağımsız.
Direkt malulen emekli edelim, derim. Yazık adama, futboldan sonra da bir hayatı olacak, kaliteli yaşasın di mi ama?!Barca maçında oynar oynamasına ama ya gene sakatlanırsa? bence hiç riske atmayalım ve oynatmayalım
Bu adamın daha fazla yalan atmaması için ne yapmak lazım her yazdığı yalan