Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.870
- 7.384
- 1.548
biz alana kadar 2 maç yapmış monaco. 2 sinde de 18 deymiş herif. iftira atmasak mı
Girip oynamış mı ? Banane klübede ısıttığı koltuktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz alana kadar 2 maç yapmış monaco. 2 sinde de 18 deymiş herif. iftira atmasak mı
adamlar 30m kazanacağı herifi niye riske atsınlar?Girip oynamış mı ? Banane klübede ısıttığı koltuktan
adamlar 30m kazanacağı herifi niye riske atsınlar?
Kaan sakatFb maçına sağ bek yok. Önce saçma sapan bir sebepten Eren’den olduk. Sallai de kırmızı gördü.Kaan Ayhan oynar artık.
sen boş yapıyorsun. sabahtan akşama kadar her şeyi herkesi kötülüyorsun kendi hayal dünyanda kurduğun senaryolarla.Tamam benim dediğimle alakasız ne var bu sene bize gelene kadar maç yapmadığı gerçeğini değiştirmiyor boş yapma
Düz yolda yuruyemiyor de birdeSağ bek oynayamıyor
Daha önce yazmıştım
sen boş yapıyorsun. sabahtan akşama kadar her şeyi herkesi kötülüyorsun kendi hayal dünyanda kurduğun senaryolarla.
ay haspam kendisi atom parçalıyorda benim ne yaptığımı çözmüş. ergen diyen eleman abi abi diyor takılıyor forumdaSabahtan akşama kadar burda takılacak boş bi insan değilim sen gibi. Her yorumuma ergen gibi atlayacağına kendine sosyal bi alışkanlık edin hiç bilemedin bi dışarı çık hava al belki oksijen gider
stoper oynayabilen sag bekHoca da kötü görünüyor demiş. Geçmiş olsun. Muhtemelen en az 1 ay daha yoktur.
Pek sağ beki götürebilecek gibi durmuyor. Anca 3lünün sağında ya da sağ stoper oynar. Net olarak ihtiyacımız olan bir bek değil. Ama üst düzey bir stoper olabilir. Sağ bek açısından yanlış bir tercih olmuş.