#90 Wilfried Singo

10 15 gündür düz kosularda bile yok,hocada korkudan soyleyemiyor gerçeği
Sonrada bazı arkadaşlar bu adamı savunmaya çalışıyor

Çelişkili ifadeler midemi bulandırıyor. Yönetim hicbirseyi beceremedigi gibi iletişimde de sıfır. Dursunun A1 turkcesiyle birşeyler gevelemesi dışında açıklama yapan tek kişi Okan, oda kendince taşak geciyor taraftarla. Kadroda düşünmediğini açıkladığı adamı 11de baslatiyor.

Ilginc olan kısım adam 2 aydır yok 10 maca anca cikti ama ne muhabirler ne yorumcular kimse konusmuyor kimse sormuyor

gitmek mi istiyor maaşı mı verilmiyor bunun nedir. bu maçta süre verilebilir denilen adam noluyor da kadroya bile giremiyor.

Hoca daha fethiyespor maci sonrasi "genis kadroda olacak" demedi mi.

Daha sakatlarinin halini tam bilmiyor yahu, kafalar iyice baska seylere gitmis bizde.

Hayra alamet degil

Bu sezon ilk 11 başladığı maç sayısı 7 bunların 2 tanesini sakatlıkları sebebiyle yarıda bırakmak zorunda kaldı(Beşiktaş 25. dakika ve Gençlerbirliği 40. dakika ) yaşadığı bu 2 uyluk gerilmesi sebebiyle 15 resmi maç kaçırdı Ekim-Ocak arası

Tamam her oyuncu adele-uyluk sakatlığı yaşayabilir ama süreç bu kadar kötü yönetilemez. Daha önce 21/22 sezonunda Boey 'e yaptığımız hatanın aynısını Singo 'ya da yaptık. 22/23 sezonunda Dubois sezona başlarken sakatlık yaşamasa belki de Boey 'i kaybedecektik onun verdiği performansı üstüne kazandırdığı 30 mil.€ bonservisi çöpe atmış olacaktık. Şimdi benzer süreci Singo 'da yaşıyoruz onun da mucizevi bir geri dönüşü olmazsa Boey 'de kazandığımız 30 mil.€ bonservisi olduğu gibi çöpe atmış olacağız

Ya 2 hafta önce yalandan düz koşuya başlattılar ya tekrar sakatlandı bu adam

Böyle iletişimsizlik olamaz

Eskiden kızkaçıran diye bir şey vardı, bunun adı da maçkaçıran.

Sakatlıktan dönmemiş adama ne eleştiri yapabiliriz ki?
Toparlasın idman yesin sonra bakarız neyi var neyi yok.
Fiziksel oynayan bir adamın sahalara geç dönmesi bana normal geliyor.
Kas sakatlığı geçirdiği için daha da normal geliyor. Umarım eklem, bağ, menisküsle alakalı bir sıkıntısı yoktur. O zaman tadımız kaçar.

1.5 aydır yok Atletico maçında hazır hale gelse ne ?

6 şampiyonlar ligi maçının 3.de oynamadı çarşamba günü 4 olacak. Sağlam kazık oldu

DAyı gir bu maçı alalım sakatlan sonra umurumda değil yönetim olacak ekip senin yerini de doldurmak zorunda söveceğiz çünkü

Geri
Üst Alt