#90 Wilfried Singo

Bence bizimkiler o parayı vermek istemedi, sonra işte basına böyle haberler pompalattılar

Hep yapıyorlar bunu

Basında bi futbolcumuz hakkında veya potansiyel transfer hakkında böyle haberler çıkınca bilin ki yönetim ondan vazgeçmiş işte, böyle haberler yaptırıyor
Bizimle değil fenerle sözleşme yaparken ilk seferde sağlık kontrolünde geçememişti diye hatırlıyorum

Ocak ayinin bok gibi gecmesinin sebebi bir soktugumun AFCON'u, iki de bu arkadas. Donmesen de olur, CL hayali de bitti bitiyor.

Daha da dönme

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlandığı dönem 3.5-4 aydan önce dönmesi zor deniyordu demek doğruymuş. 2 aydan fazla oldu antrenmana bile çıkamadı

Bu adam bu sene dönmez gibi, ayağı mı koptu nedir yav? Yürüyerek çıkmadı mı bu adam en son

Okan Buruk: "Singo'nun durumunu Yener hoca açıklayacak. Dünyada ilk sakatlanan oyuncu Singo değil. Her takımda sakatlıklar oluyor. Önemli olan doğru döndürebilmek. O da çok istiyor, çok profesyonel oyuncu. En kısa zamanda dönecek ve bir daha da sakatlık olmayacak diye düşünüyorum."

Erken oynattik diye düşünüyorum ben kızamıyorum sahsi fikrim tabi. 3 senede 9 mac kaçırmış. istatistikleri defansi olan bir oyuncu

Geri
Üst Alt