#90 Wilfried Singo

Buraya gelmeye hiç hevesli davranmayan adamı sırf reddedemeyeceği parayla sözleşme vererek ikna etmenin mahzurunu bir kez daha görüyoruz. Orta sıra bir EPL takımı bu bonservisi vermiş olsa, maaşı asla 2 milyonu geçmezdi mesela. Her şeyin bir limiti vardır; hadi 3-3.5 verirsin belki, 6 verirsen elden çıkarman zor olacaktır haliyle. Temelde stoper rotasyonu için alınmıştı ki çok daha iyi bir stoperi, yarı bonservis ve maaş yüküyle transfer etmek mümkündü. İzlediğim az sürelerde, mevki fark etmeksizin pozisyon alma ve özellikle iri fiziğine rağmen hava topu teşebbüsü bakımından bariz zayıf gördüm. Sağbek oynayabilmesi de reelde gerekli bir şey değildi; ayrı ayrı sağbek ve stopere ihtiyaç vardı zaten...

Dokuya yazık olacak

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam oyuna girmediğine göre halen düzelmemiş. Ciddi söylüyorum bu heriften kurtulmamız lazım başka türlü olmayacak. 5 milyon maaş 30 milyon bonservis öde kaç ay boyunca oynamasın ve ne zaman döneceği dönerse nasıl döneceği belli olmasın.

Göstermelik olarak ing götürüldüğü belliydi kayseri maçında bile oynar diyemiyorum

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

çok iyiydi ısınırken izledim çok fit görünüyordu

Monaco..... takımı diye zamanında boşuna saydırmamışız

Bu maç riske edilmemesini anlarım. Hem hedef maç değildi hem de oyunun gidişatı ve üstüne sonradan girip sakatlık olsaydı kimse hesap veremezdi.

Bu adam oyuna girmediğine göre halen düzelmemiş. Ciddi söylüyorum bu heriften kurtulmamız lazım başka türlü olmayacak. 5 milyon maaş 30 milyon bonservis öde kaç ay boyunca oynamasın ve ne zaman döneceği dönerse nasıl döneceği belli olmasın.
Oynatmadan nasıl kurtulacağız amirim? Hoş, hiç sakatlanmasa ve iyi performans gösterseydi bile o maaş varken kimse almazdı muhtemelen. Satışı imkansıza yakın biri yani. Mecbur düzelsin diye dua edeceğiz.

ryan reynolds deadpool GIF

geç olsun güç olmasın ne diyelim. hocamın diğer gurme seçimlerinin aksine en azından sağlıklıyken sahada bir şeyler gösteriyordu eleman.

Geri
Üst Alt