#90 Wilfried Singo

Fenerliler adamın yaşı gerçek değil diye kendilerini tatmin ediyorlar. Fransa'da bununla ilgili muhabbetler de dönmüş sözde. Öyle bir şeyden haberi olan var mı? Ben bulamadım.

eren-abdul-sanchez-singo defans hattı sağlam olacak. kolay kolay gol yemeyiz. en az gol yediğimiz bir sezon olacak gibi.

Fenerliler adamın yaşı gerçek değil diye kendilerini tatmin ediyorlar. Fransa'da bununla ilgili muhabbetler de dönmüş sözde. Öyle bir şeyden haberi olan var mı? Ben bulamadım.
bir belgeleri varsa paylaşsınlar. 24 değil de kaç mesela 27 mi ben çocuğa baktığımda 24 bile göstermiyor bu diyorum. İfblilerin her şeye bir bahanesi var onları ciddiye alırsan işin zor Serhatım.

bir belgeleri varsa paylaşsınlar. 24 değil de kaç mesela 27 mi ben çocuğa baktığımda 24 bile göstermiyor bu diyorum. İfblilerin her şeye bir bahanesi var onları ciddiye alırsan işin zor Serhatım.
Aynen, bakınca genç biri olduğu çok belli. Ama "Fransa'da herkesin bildiği bir şey" diye muhabbet olunca bilmediğimiz bir şey mi var diye düşündürdü beni. Sanırım kendilerini avutuyorlar. Züğürt tesellisi işte.

1000133154.webp

Geri
Üst Alt