#90 Wilfried Singo

sanchezle beraber stopere koy oynar

Monaco hocası mal diye aynı mallığı yapmaya gerek yok.Bu adamı stoperde oynatmaya devam edersek daha da korelir.En büyük korkum da buydu zaten stoper olması, madem stoper oynatacaksin akanji alsaydın

İlk izlenim Sanchez'in yokluğunda eyvah dedirtmeyecek 1i. Sağ bekte de tahlil etme fırsatımız olur umarım.

Davinson Como haberi ilk çıktığında belki 100 tane " hemen Singo'yu alın okumuştum. 100'ünün de yanılacak hali yok

heybet 100
hız 100

Bir dahaki maç 11 de görmek için sabırsızlıkla beklediğim isim

Hoca bunu sol stoper yapmaya çalışacak diye panik ataklar geçirmeye başladım şimdiden

Hoca bunu sol stoper yapmaya çalışacak diye panik ataklar geçirmeye başladım şimdiden

Kime karşı sol stoper olduğu da mühim renktaş. Mesela bugün Eyüp'e karşı sol stoper başlasaydı en az oynayacağı yer sol stoper olurdu. Isı haritasına baksak en çok orta saha ve sol açıkta görürdük kendisini.

çok garip bir topçu aldık, doğru kurgu ile Davinson Singo Jakobs 3lü savunması ile uçarız

Kime karşı sol stoper olduğu da mühim renktaş. Mesela bugün Eyüp'e karşı sol stoper başlasaydı en az oynayacağı yer sol stoper olurdu. Isı haritasına baksak en çok orta saha ve sol açıkta görürdük kendisini.
Topla ilişkisi korelmeye başladı iyice stoper oynadığından dolayı.O yüzden birileri sakatlanmadigi yada 3lu olmadığı sürece oynamamalı orda.Tren gibi herif bu , topla çıkışları da iyi.Stoperde de iyi oynuyor ama koreltmemek lazım orda.Karar almasını da düzeltse top class bek olur ama stoperde gidecegi yer limitli

Davinsonun ajax'daki halini almışız. şu adamı izleyip de bize abdülkerim dayatma lütfen okan buruk.

Geri
Üst Alt