Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ bek oynayacak olacak bitecek. Adam sağ bek diye geldi defansa kaydirildiÇok beğendim ama bu arkadaş sağ stoper davinson da sola geçince mala bağlıyor nasıl kotaracağız bu işi bilemedim
Bizim 11'imiz budur gerisi yalan dolanÇok beğendim ama bu arkadaş sağ stoper davinson da sola geçince mala bağlıyor nasıl kotaracağız bu işi bilemedim
Bu seferde olan sallaia olacak. Adam bugünde takimin en iyilerindendi. Baska care yoksa singo beke gececek evet.İyi herif almışız da Davinson'u sol stoper oynatırsak fena halde sarpa saracak gibi işler. Galiba yine Abdülkerim'e kaldık. Singo sağ bek olur gibi.
Sane kesilir kanatta, Sallai 11'den kesilecek adam değil şu an.Bu seferde olan sallaia olacak. Adam bugünde takimin en iyilerindendi. Baska care yoksa singo beke gececek evet.
Saneyi kesersen kaybederiz hepten. Ilk yari golü getiren adamda sane oldu. Bilmiyorum biraz sabretmek lazim.Sane kesilir kanatta, Sallai 11'den kesilecek adam değil şu an.
Yok reis, net kesilmeli o herif. Kesilirse belki biraz aklı başına gelir. Aksi halde bir cacık olmaz ondan uzunca bir süre.Saneyi kesersen kaybederiz hepten. Ilk yari golü getiren adamda sane oldu. Bilmiyorum biraz sabretmek lazim.
Sanelik birey yoktuki bugün. Adam pozisyona sokmus golü getirmis sana. Sonra takim cok akilca pas oyunu oynayarak frankfurtu topa bile yaklastirmadi. Taki yunus o hatayi yapip macin 1:1 olmasina kadar. Hatta hakemin buz gibi golü iptal ettigi poziyonda bile topu kazanmisti o gol olsa 2:1 sanenin sayesinde önde olacagiz. Herseyi bi oyuncunun üzerine yikmayin. Bu maglubiyetin cok nedeni var.Yok reis, net kesilmeli o herif. Kesilirse belki biraz aklı başına gelir. Aksi halde bir cacık olmaz ondan uzunca bir süre.