#90 Wilfried Singo

Sağ bekte oynamalı sadece. Davinson’un nasıl hata yaptığını gördüğümüze göre, üçlü savunmayı da beceremeyeceksek, olmayan sistemi bozup her maç 5 yemeden bu sezonu atlatmamız lazım

iki tane baba adamı madam yaptın hoca
Eline sağlık
Bu arada net anladımki bu hoca internet yorumcuları iziyor paso ,zaten 50 kere tv ye çıkmasından belli

Ben çok beğendim. 3. golü ve 5 - 1 olduktan sonra izlemedim ama o ara iyiydi. Hatta 1 - 1'e kadar çok iyiydi

Çok beğendim ama bu arkadaş sağ stoper davinson da sola geçince mala bağlıyor nasıl kotaracağız bu işi bilemedim

Çok beğendim ama bu arkadaş sağ stoper davinson da sola geçince mala bağlıyor nasıl kotaracağız bu işi bilemedim
Bizim 11'imiz budur gerisi yalan dolan

Günay

Singo Sanchez Apo Jacobs

Lemina Tor

İlkay

Sallai Osimhen Barış

Maçın önem durumuna göre Sara Sane Yunus İcardi sonradan girmeli

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müthiş bi oyuncu almışız ama denk geldiği hocaya bak.

Adam ortasaha gibi top taşıdı,oyun kurdu ve kaç defansif müdahalesi var

Macin en iyisi

Stoper değil. Sağ bek. Bu kadar basit. Stoper yaratmak istiyorsan gidip doğru düzgün bir sol stoper alacaktınız.

Yarın çıplak tesislerde gezip gelene geçene şundan çekse normal karşılarım.

Gerideymiş asdsassadsasdsa

İyi herif almışız da Davinson'u sol stoper oynatırsak fena halde sarpa saracak gibi işler. Galiba yine Abdülkerim'e kaldık. Singo sağ bek olur gibi.

Yok reis, net kesilmeli o herif. Kesilirse belki biraz aklı başına gelir. Aksi halde bir cacık olmaz ondan uzunca bir süre.
Sanelik birey yoktuki bugün. Adam pozisyona sokmus golü getirmis sana. Sonra takim cok akilca pas oyunu oynayarak frankfurtu topa bile yaklastirmadi. Taki yunus o hatayi yapip macin 1:1 olmasina kadar. Hatta hakemin buz gibi golü iptal ettigi poziyonda bile topu kazanmisti o gol olsa 2:1 sanenin sayesinde önde olacagiz. Herseyi bi oyuncunun üzerine yikmayin. Bu maglubiyetin cok nedeni var.

Geri
Üst Alt