#90 Wilfried Singo

çok iyi sağ bek oynar, ikinci yarıdaki duruma bakmayın aynı anda sahada Kaan,Lemina,Berkan sahadaydı herkes üst üste bindi oyuncu değişikliklerimiz faciaydı

1 Singo
2 Apo
3 Arda
4 Sanchez
5 Metehan

Benim stoper sıralamam. Bundan sonra Singo Apo ikilisi oynamalı. Özellikle CL'de.

Dediğim noktaya geldik ne sol stoper ne de sağ bek ilk mevkisi.

Ayakları net kötü şu ana dek oynadığı maçlarda.

Savunmadaki en iyi yerimizde en üst seviyesinde oynayacak sağ stopere 30 m bonservis 5 m euro da maaş verdik. Şu hali asla etmez.

Sağ bek veya sol stoper oynamayacaksa skandal maliyet, skandal transfer.

ŞLde bizi ayıklayacak maçlar oynamalıki maliyeti biraz çıksın.

1 Singo
2 Apo
3 Arda
4 Sanchez
5 Metehan

Benim stoper sıralamam. Bundan sonra Singo Apo ikilisi oynamalı. Özellikle CL'de.
Biraz daha abartalim mesela Sanchez'i en son yere yaz bence. Tobe ya. Nolduda Sanchez bir an ligin en iyi stoperi iken takimin en kotu stoperi yaptin mesela?

neredeyse yarı fiyatına aynı parayı harcayarak 2 bölgeyi de kapatabilirdik

Temaslı oynayan topçu alıyoruz fiziksel üstünlük kurunca her hamlesine düdük çalıyorlar. Bu sefer adam ezberinden çıkmaya çalışıyor.

Sağ bek oynatarak heder edeceğiz adamı bu gidişle. Stoperde herif inanılmaz bir fark yaratıyor ama elde de Davinson var öyle ya da böyle. Davinson solda oynama işini çözse hiçbir sorunumuz kalmazdı.

Okan beyefendiye göre takımın gerisinde bu adam.

Şu an fiziksel olarak en azman topçumuz. Ama bundan bek olmaz o ayaklarla çok zor. Kısacası 30 Milyona stoper aldık.

Singo 'yu izleyince net olarak Sol Stoper ve Sağ Bek göremiyorum. Yani daha doğrusu Abdülkerim 'in Sol Stoper oyunu veya Sallai 'nin Sağ Bek oyunu değil bence takımdaki sıkıntı. Ee bakıyorum Singo 'da canavar gibi rakibi büküyor resmen.Eninde sonunda üçlü savunma bizi kurtaracak gibi geliyor bu durumdan.

neredeyse yarı fiyatına aynı parayı harcayarak 2 bölgeyi de kapatabilirdik
scout mu oldun çen

45-50m euro arasi, PL'e yol tutacaktir.

benim tahminim newcastle

3/5/2 nin defansif kısmımız ve santrafor çok iyi aslında ama merkez aynı değil ,bu yüzden çok daha sancılı olur avrupada o sistem
Dinamik çift 8 yok bizde ,kafam karışıyor bu sistemde açıkcası ,kafanızda lig için kurmadan bi kadro yazsanıza

Maliyetinin biraz mantıklı olması icin sag bek oynamalı ve defansif olarak Boey'den bile daha iyi olmalı ve hucuma en az Boey kadar katki yapmalı.

Uğurcanın parasından sonra kimsenin maliyeti sorgulanmamlı aslında
Oyle ama kaleci almamız şart olduğu icin Ugurcan'a o parayı vermek zorunda kaldılar. Sanchez varken Singo'yu sag stoper mevkisi icin almak, prime Muslera varken Ugurcan'i almak gibi birsey.

Geri
Üst Alt