#90 Wilfried Singo

seneler önce tarık çamdal diye bir halı saha topçusu vardı fena kitlemişlerdi bize.
umarım bu transfer onu aratmaz. kalite olarak değil fiyat /verim açısından bakıyorum .

Adamı iyicene mutsuz yaptınız gitmek istiyor büyük ihtimal. Liverpool istiyor zaten oraya gider galiba.

Liverpool istiyorsa hemen gönderelim. 25-30 civarına gitse iyidir. Bize uymayan bir oyuncu bence. Onun yerine daha iyi bir stoper alabiliriz.

Sakatlık durumu nedir acaba?
Antep maçına yetişse bari

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

23 kasımda sakatlığından bahs edilmiş
35-40 gün olarak hatırlıom tedavi süresini bakmıştım
takım idman için toplandığında yavaştan koşu fln yapmağa başlar.

Adam (!) 4 ekimden beri sakat, arada laf olsun diye bir iki maça çıktı o kadar.

Okan efendi!!!! 35 milyonluk transfer neyine? Eskiden 10 milyon civarinda sakat oyuncular alirdin simdi 35 gecirdin. Hadi bonservisi gectim, hayatinda buyuk takim gormemis adama yillik 5 milyon euro maas verdin. 35 milyona 3 tane dusuk maasli gelecek vaad eden genc oyuncu alinabilirdi.

10 milyon yuroluk instagram yıldızı yetmiyomuş gibi bir de 5 milyon yuroluk snapchat yıldızı çıktı başımıza

Herifin sakatlığını geçtim hangi mevki için aldığımız bile belli değil.
Sağ bek ve stoper oynuyor diye alındı. abdülkerim istenileni veremezse onun yerine koyarız diye düşündüler bence ki frankfurt maçı bunun örneğiydi. Bu adam ne sol stoper oynar ne sağ bek oynar. tek oynayacağı yer davinsonun yeri. düşün sıkıntıyı :D

son sakatlığı çok can sıkıcıydı

1 veya 2 kez ileri koşu attı bir baktık dışarı çıkıyor niye çünkü tam iyileşmemiş

jakobs bile değil direkt falcao hissiyatı verdi yani geri dönse bekte oynasa sanki tekrar sakatlanacakmış korkusu oluştu

üstüne hocanın stoper oynaması lazımdı gibi saçma demeci tüy dikti

ben şl maçlarında beğenmiştim oysa rakibi sindiren bir performansı vardı

Geri
Üst Alt