#90 Wilfried Singo

son sakatlığı çok can sıkıcıydı

1 veya 2 kez ileri koşu attı bir baktık dışarı çıkıyor niye çünkü tam iyileşmemiş

jakobs bile değil direkt falcao hissiyatı verdi yani geri dönse bekte oynasa sanki tekrar sakatlanacakmış korkusu oluştu

üstüne hocanın stoper oynaması lazımdı gibi saçma demeci tüy dikti

ben şl maçlarında beğenmiştim oysa rakibi sindiren bir performansı vardı
Neyi tam iyileşmemiş bu mevzunun ucu çok açık.

4 ekimde sakatlanıyor

5 kasımda maça çıkıyor hadi riskliylen oynattın diyelim, sonraki Kocaeli maçında Sallai yedekken ilk 11 çıkıyor, geriye düşünce oyundan alıyoruz.

İdman yapmaya devam ediyor ve 22 kasımda maç içerisinde bir daha sakatlanıyor. Maç öncesini de sayarsak adam 20 gün önce idmanlara başlamış, 20 gün sonra sakatlanmış.

Erken döndü ilk maçta sakatlandı durumu yok yani ama erken döndü 20 gün sonra tekrar sakatlandı oluyor, erken döndürdüysen Ajax maçı üstüne Kocaeli maçında niye Sallai yedekken oynatıyorsun o zaman.

Jacobs sakatlanır açıklamazlar, bu sakatlanır erken döndü olur. Güven veren açıklamalar değil.

Yabancı topçular okan buruk idmanıyla geriliyor diyenler utanıyor mu?
Zira kingred singo 1 aydır saha içinde tek bir hata bile yapmadı

Neyi tam iyileşmemiş bu mevzunun ucu çok açık.

4 ekimde sakatlanıyor

5 kasımda maça çıkıyor hadi riskliylen oynattın diyelim, sonraki Kocaeli maçında Sallai yedekken ilk 11 çıkıyor, geriye düşünce oyundan alıyoruz.

İdman yapmaya devam ediyor ve 22 kasımda maç içerisinde bir daha sakatlanıyor. Maç öncesini de sayarsak adam 20 gün önce idmanlara başlamış, 20 gün sonra sakatlanmış.

Erken döndü ilk maçta sakatlandı durumu yok yani ama erken döndü 20 gün sonra tekrar sakatlandı oluyor, erken döndürdüysen Ajax maçı üstüne Kocaeli maçında niye Sallai yedekken oynatıyorsun o zaman.

Jacobs sakatlanır açıklamazlar, bu sakatlanır erken döndü olur. Güven veren açıklamalar değil.
Zaten ona atıfta bulundum, hocanın açıklama inandırıcı değildi. Stoper oynatacaktım aslında bek oynayınca gel git yapıyor daha çok zorluyor dedi, sonra sakatlığı sadece bek oynamaya bağlı değil, sezon başı ne yaptığını bilmiyoruz geldiği takımdan tıpkı İlkay gibi dedi.

Tam iyileşmediyse erken dönme durumu olması lazım. Hiç öyle görüntü yoktu, tedavi süreci bitti denildi, dediğin gibi süre de aldı o arada. Haliyle bu durum bek oynadığında tekrar sakatlanır mı korkusu oluşturuyor.

Olum adam sakat uzun zaman anladık da hiç mi 4 senedir başımıza gelenleri hatırlamıyorsunuz. Bu kaçıncı kez aynı şekilde hazır olmadan oynatılan oyuncumuzu uzun süre kayıb ettiğimiz

Sağ bek ve stoper oynuyor diye alındı. abdülkerim istenileni veremezse onun yerine koyarız diye düşündüler bence ki frankfurt maçı bunun örneğiydi. Bu adam ne sol stoper oynar ne sağ bek oynar. tek oynayacağı yer davinsonun yeri. düşün sıkıntıyı :D
Davinson’un yerine oynasın diye aldığımız adama 30 milyon verdik

Zaten hoca Uğurcan'ın süper kupa maçlarına yetişeceği ancak Singo'nun yetişmeyeceğini ima etmişti

Ocak ortası için bir dönüş planlıyorlar diye tahmin ediyorum. Atletico ve City maçlarına hazır etmeye odaklanacaklardır

Zaten hoca Uğurcan'ın süper kupa maçlarına yetişeceği ancak Singo'nun yetişmeyeceğini ima etmişti

Ocak ortası için bir dönüş planlıyorlar diye tahmin ediyorum. Atletico ve City maçlarına hazır etmeye odaklanacaklardır
Bukadar uzun süre sakat kalması normal degil gibi 2 ay oluyor nerdeyse kasimpasa maci oncesi duz konulara başlayan adam hala takımla çalışmıyor
Vücut yapısı bukadar narin siyahide bize denk gelmiş
Günün sonunda yine 2 mac oynayıp sakatlanirsa bu sefer tepkiyi yer haklı olarak
Satilmasindan yanayım ben

Bukadar uzun süre sakat kalması normal degil gibi 2 ay oluyor nerdeyse kasimpasa maci oncesi duz konulara başlayan adam hala takımla çalışmıyor
Vücut yapısı bukadar narin siyahide bize denk gelmiş
Günün sonunda yine 2 mac oynayıp sakatlanirsa bu sefer tepkiyi yer haklı olarak
Satilmasindan yanayım ben
neden normal olmasın, hamstring sakatlıkları böyle olabiliyor
muhtemelen Boey ile ilk sezon yaşadığımız durumu yaşıyoruz, o da Marsilya maçı için döndü oynar sanılıp daha ağır sakatlanmıştı
sakatlık geçmişine bakıldığında bu sezon yaşadığının genel bir vaziyet olduğunu söylemek zor
zarar etmeyeceğimiz bir teklif gelirse satabiliriz bence de, uzun vadede satmadığımıza pişman oluruz
mesela zamanında Boey için üzülmüştük ama düşününce tam da vaktinde satmışız

gibi'deki ethem gibi topçu.

sürekli başına bir şey geliyor. bir türlü canlıda göremiyoruz. :d

Takımla idmana çıkıyor mu
Duz kosu, hedef ikinci yarinin ilk lig maciymis.

1767357640002.webp

Geri
Üst Alt