Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.793
- 19.399
- 2.193
Bence Singo çok çok iyi bir oyuncu asıl sıkıntı sakatlık sorunu da değil bence asıl sıkıntı sağ bek olarak düşünüyorum Sallai bizim takıma çok daha uygun bir sağ bek bana kalırsa. Bunun haricinde Okan Hoca Davinson & Singo ikilisini stoper olarak kullanmayı düşündü ama daha ilk Frankfurt maçından sonra bunun olmayacağı ortaya çıktı.
Yani asıl sıkıntı sakatlık sorununa rağmen Singo 'ya 30 mil.€ bonservis ödemiş olmamız değil bence asıl sıkıntı Okan Hocanın yazın tutturduğu stoper de oynayabilen sağ bek merakıydı. Şimdi elimizde Davinson veya Sallai olmadığı durumda oynatabileceğimiz bir Singo var ama ikisini de kesip as kadroda düşünmüyorum 30 mil.€ ödediğimiz Singo 'yu
Yani asıl sıkıntı sakatlık sorununa rağmen Singo 'ya 30 mil.€ bonservis ödemiş olmamız değil bence asıl sıkıntı Okan Hocanın yazın tutturduğu stoper de oynayabilen sağ bek merakıydı. Şimdi elimizde Davinson veya Sallai olmadığı durumda oynatabileceğimiz bir Singo var ama ikisini de kesip as kadroda düşünmüyorum 30 mil.€ ödediğimiz Singo 'yu