#90 Wilfried Singo

Bence Singo çok çok iyi bir oyuncu asıl sıkıntı sakatlık sorunu da değil bence asıl sıkıntı sağ bek olarak düşünüyorum Sallai bizim takıma çok daha uygun bir sağ bek bana kalırsa. Bunun haricinde Okan Hoca Davinson & Singo ikilisini stoper olarak kullanmayı düşündü ama daha ilk Frankfurt maçından sonra bunun olmayacağı ortaya çıktı.

Yani asıl sıkıntı sakatlık sorununa rağmen Singo 'ya 30 mil.€ bonservis ödemiş olmamız değil bence asıl sıkıntı Okan Hocanın yazın tutturduğu stoper de oynayabilen sağ bek merakıydı. Şimdi elimizde Davinson veya Sallai olmadığı durumda oynatabileceğimiz bir Singo var ama ikisini de kesip as kadroda düşünmüyorum 30 mil.€ ödediğimiz Singo 'yu

Dörtlüye dönüp üçlü adamı aldırmış yine. Bu adam bizi deli edecek.

Bu herifin bize gelmeden önce sakatlık sorunu var mıydı? Yoktu. Bize gelir gelmez aynı yerden 2 defa üst üste sakatlanıyorsa suçlu kim acaba? Takımda kaleci dahil adale sakatlığı yaşamayan kalmadı yahu. Oynamayan adamlar bile sakatlandı. (Berkan, Kaan) Hepsi mi tesadüf? Bir takımda kaleci bile adaleden sakatlanıyorsa o takım hiçbir şey çalışmıyor demektir ki çalışmadığı bilinen bir şey. 2 gün çalışıp 3 gün izin yapan başka bir prof. takım var mı anlık olarak? Pep filan bu işi bilmiyor demek ki, haftanın 7 günü it gibi koşturuyor topçularını. Lemina Wolves'ta sezonda 35-40 maç oynuyordu. Bizde tekrar kroniğe bağlaması yarım devreyi bile bulmadı. Hepsinde mi suçlu oyuncu?
Hadi bunu da geçtim, 30 milyon bonservis, 5 milyon maaşa sağ bek alındı bu ligde. PL filan değil ha burası, ortalama Anadolu maaşlarının 500 bin euro filan olduğu Türkiye Ligi. Normalde bonservisi bu kadar yüksek olan adamın maaşının 2'yi filan geçmemesi lazım. Orda bile skandal var. Bu heriften önce bizzat kendi aldırdığı 4 beki (Köhn, Angelino, Franky, Jelert) yarım devre içerisinde yollatan birine kadro planlaması yaptırırsan inşallah kronik birini almayız diye dua edersin tabii.

Yine mi sakatlandı, olay ne? Kadroya bile nasıl giremiyor ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baba gel artık allah korusun mermi yesen daha erken dönerdin. Harika oyuncusun.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine mi sakatlandı, olay ne? Kadroya bile nasıl giremiyor ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 aydır sakat ve anca düz kosulara başlamış maas ve bonservisi düşününce o yuzden tepki var taraftarda, hoca dahil kimsede konusmuyor o da ayrıca can sıkıcı

Muhabirler bile bu adam nerede noldu diyemiyor ,tekrar mı sakatlandi acaba

İlk Lig maçında oynar.

Atletico maçından dolayı risk almak istemiyorlar muhtemelen

Yazık hadi ligi falan geçtim şu adamı kupa finalinde bile izleyemeyeceğiz kazığın babası. Topçununda kralı ama işte nasip değilmiş herif oynayamıyor izleyemiyoruz

Değer kaybediyor oynaması lazım bu adamın

Süper kupa maçlarında oynamayacağı belliydi zaten neyin tantanasi bu

Muhtemelen yine sakatlandi cunku duz kosularda bile görülmüyor yağlı kazik

5 maçın 1 tanesinde defansif oynuyoruz, geri kalan maçlarda hep hücum. Defansif oynadığımız maçlarda sağ beke atarız. Ofansif oynadığımız maçlarda da stoper alternatifi olur.

Bakiyorumda iyice takinti haline getirdin
Evet aynen dursun Özbek başlığında olduğu gibi
2 ay geçti ,kasimpasa maçından sonra güya duz konulara başlandı deniyordu adam hala piyasada yok kosularda bile yok
30 milyon verdiğim 5 maas verdiğin adami sorgulamayan da esas sıkıntı bence

Evet aynen dursun Özbek başlığında olduğu gibi
2 ay geçti ,kasimpasa maçından sonra güya duz konulara başlandı deniyordu adam hala piyasada yok kosularda bile yok
30 milyon verdiğim 5 maas verdiğin adami sorgulamayan da esas sıkıntı bence
Duz kosular yapmadigini nereden cikardin? Adami ligin ilk macina hazirliyoruz dediler bizde bekleyip gorecegiz bu durumu. Sen simdi her gun bu konuda yazinca birsey mi degisiyor?

Geri
Üst Alt