#90 Wilfried Singo

Hala sakatlıktan erken döndü mevzuları ya

20 gün sonraki maçta sakatlandı adam, ayrıca Kocaeli maçında oynamasına gerek dahi yokken oynadı üstüne milli ara yaşadı, döndüğü maçta sakatlanmadı kısacası.

Ne bahaneymiş bitmedi ya

5 ekim sonrası adam gibi 1 maçı var, 3 ayı geçti hala oynayacak diye bekliyoruz.

Skandal ötesi bir transfer şu ana dek, dünyada şu bonservis ve maaşa bek oynatan 5 takım anca vardır, yarın bir daha sakatlanırsa ne olacak bakalım bahane.

Adamın oyunculuğuna kötü diyen yok ki sadece gsnin çapını aşan bi transfer baştan beri böyle düşünüyorum yazdım da zaten. Bu maliyete gs en az 2 çok iyi topçu almalı

Eşit şartlarda bi sezonda 35 maç sallai 35 maç singo oynasa totalde 25 milyon bonservis 2.5 maaşlık fark yaratacak mı bence açık ara hayır

Adamın oyunculuğuna kötü diyen yok ki sadece gsnin çapını aşan bi transfer baştan beri böyle düşünüyorum yazdım da zaten. Bu maliyete gs en az 2 çok iyi topçu almalı

Eşit şartlarda bi sezonda 35 maç sallai 35 maç singo oynasa totalde 25 milyon bonservis 2.5 maaşlık fark yaratacak mı bence açık ara hayır
O maliyetlerde (yüksek maaş yüksek bonservis) sadece Osimhen alınmalıydı. Büyük istisnaydı o. (Şimdi çerez gibi geliyor ama İcardi çılgın attığı sezonun
bir ertesi 10 m bons + 10 m maaşa (6sı kulübün kasasından) alındı. O da über istisnaydı. Ona da lafımız yok).

Ama Singo da, Sara da yanlış transfer. Yarın beast modu açsa da yanlış transfer. 35 bons verdiğin adama 5 de maaş verilir mi yahu?

O maliyetlerde (yüksek maaş yüksek bonservis) sadece Osimhen alınmalıydı. Büyük istisnaydı o. (Şimdi çerez gibi geliyor ama İcardi çılgın attığı sezonun
bir ertesi 10 m bons + 10 m maaşa (6sı kulübün kasasından) alındı. O da über istisnaydı. Ona da lafımız yok).

Ama Singo da, Sara da yanlış transfer. Yarın beast modu açsa da yanlış transfer. 35 bons verdiğin adama 5 de maaş verilir mi yahu?
Ortasahaya yine verilebilir bence 15-20 de

Sağ bek gibi çok fark yaratmayacak bir bölgeye bu maliyet gerçekten çok büyük akıl tutulması. Hiç sakatlanmayıp uçup kaçsa da aynısını düşünürdüm

Ortasahaya yine verilebilir bence 15-20 de

Sağ bek gibi çok fark yaratmayacak bir bölgeye bu maliyet gerçekten çok büyük akıl tutulması. Hiç sakatlanmayıp uçup kaçsa da aynısını düşünürdüm
Yok orta sahaya verilir, beke verilmezden ziyade şunu vurgulamaya çalışıyorum. Yüksek bonservis veriyorsan, düşük maaş vermelisin. Pozisyondan bağımsız bir şey bu dediğim.

Yok orta sahaya verilir, beke verilmezden ziyade şunu vurgulamaya çalışıyorum. Yüksek bonservis veriyorsan, düşük maaş vermelisin. Pozisyondan bağımsız bir şey bu dediğim.
Saranın maaş normaldi yaw 2.7 falan :D

Yine çok da artık bunlar düşük kaldı

Saranın maaş normaldi yaw 2.7 falan :D

Yine çok da artık bunlar düşük kaldı
O da yüksek abi Avrupa için. Avrupa'da o paranın net eline geçmesi için 5.5 m alması lazım. 5.5 m brüt maaş elit oyuncu maaşı neredeyse. Kimse vermez Sara'ya o maaşları yani. Oyuncuyu satma şansın neredeyse olmuyor bu durumda. Oyuncu da kontrat yüklü diye salıyor vs vs...

jakobs ilk geldiği sezonda kronik sakat denilerek yıpratılmıştı. Şimdi singo içinde benzer yaklaşımlar yapılıyor, arkadaşlar singo zaten sakat geldi henüz iyileşemeden ağır maçlarda oynadı.

Eğer gelecek sezona kadar sabrederseniz, singoya doyacaksınız. Tabii yazın yüksek bonservisle takımdan ayrılmazsaa

Yine bir maçı daha çok güzel kaçırıyor, maç kaçırma konusunda istikrar sahibi Singo'm.

2-3 hafta daha var diyorlar

jakobs ilk geldiği sezonda kronik sakat denilerek yıpratılmıştı. Şimdi singo içinde benzer yaklaşımlar yapılıyor, arkadaşlar singo zaten sakat geldi henüz iyileşemeden ağır maçlarda oynadı.

Eğer gelecek sezona kadar sabrederseniz, singoya doyacaksınız. Tabii yazın yüksek bonservisle takımdan ayrılmazsaa
Jakobs kronik sakat zaten her sene 15-20 maç kaçırıyor

Yazina kadar bir türlü dozlu kullanip sakatliktan koruyup direk geri satmaliyiz. Buna ve Ugurcana verilen parayi Benfica,Porto,Ajax veya PSV'ye versen adamlar ilk 11lerinin yarisini yenilerdi herhalde.

Yattığı yerden 5 milyon alıyor değil mi bu? Okan 3 ay bunun peşinden koştu değil mi? Buna verdiğimiz para yüzünden ortasaha ve stoper alamadık değil mi? Müthiş transfer.

Riske girmesin oynamasın, takılsın kendine.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt