#90 Wilfried Singo

Kronik adamı almışlar lamı cimi yok, istediği kadar potansiyeli olsun oynamayan adamın ne yararı var bu takıma. İş bilmez yönetici ve tdle bu kadar olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyilişince hiç oynatmayıp ( oynasa adaleleri kadayıf gibi yine sakatlanır )sezon sonu 15 milyon eur ya satıp zararın neresinden dönsen kar diye bakmak lazım

Nerde bu herif ya? Boga gibi güclü duruyor nedir bu pes pese sakatliklar? Bize gelen oyuncular neden bukadar cabuk sakatlik yasiyor?

Dönüyorsun ve atletico maçını alıyoruz baby

Merakimdan soruyorum Fenerbahce veya baska takimlarda boyle durum oluyor mu? Falcao'dan tut Linderoth'a kadar her sene bizim boyle konumuz var. Bizim kulube ozel birsey mi bu anlamadim, hic hatirlamiyorum diger takimlarda sakatliktan dolayi 15-20 mac kaciran. Adamlar Talisca gibi bir adami bile sakatlamiyor..

Merakimdan soruyorum Fenerbahce veya baska takimlarda boyle durum oluyor mu? Falcao'dan tut Linderoth'a kadar her sene bizim boyle konumuz var. Bizim kulube ozel birsey mi bu anlamadim, hic hatirlamiyorum diger takimlarda sakatliktan dolayi 15-20 mac kaciran. Adamlar Talisca gibi bir adami bile sakatlamiyor..

Oluyor rtaş

Yatışa devam

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb Luani Peresi almisti. Herif 2 senede 23 mac yapip 73 mac kacirmis

bir sandalyenin tepesinde ampul degistirken ayagim sendeleyip yerdeki kavanoza düssem singodan daha cabuk dönerdim. Öyle diklemesine hee o derece yani ameliyatimi olur 2 3 ay neyse yatar tasa gibi dönerdim.

Ölü takliti yapıp kendini unutturmaya mı çalışıyor acaba?

Eger iyilesirse Tekrar koşarken adeleyi tutarsa ,taraftarın gözünden düşer artik

Doue = Guenduzi
Donnaruma =Ruiz
Jelert = onyedika
Bakalım yeni (Guenduzi alternatifi) Singomuz kim olacak, Onyedika gelirse tutmayacağı kesin.

Unutanlar için kendisi bu

G90ZpnWWkAAolRv.webp

Geri
Üst Alt