#90 Wilfried Singo

Merakimdan soruyorum Fenerbahce veya baska takimlarda boyle durum oluyor mu? Falcao'dan tut Linderoth'a kadar her sene bizim boyle konumuz var. Bizim kulube ozel birsey mi bu anlamadim, hic hatirlamiyorum diger takimlarda sakatliktan dolayi 15-20 mac kaciran. Adamlar Talisca gibi bir adami bile sakatlamiyor..
Sen yazına aklıma geldi

Skriniar kronikti güya geldiğinde sağlık testini geçemedi falan yazıldı neler neler

Allahın belası tek maç kaçırmadı

Sen yazına aklıma geldi

Skriniar kronikti güya geldiğinde sağlık testini geçemedi falan yazıldı neler neler

Allahın belası tek maç kaçırmadı

Bence bizimkiler o parayı vermek istemedi, sonra işte basına böyle haberler pompalattılar

Hep yapıyorlar bunu

Basında bi futbolcumuz hakkında veya potansiyel transfer hakkında böyle haberler çıkınca bilin ki yönetim ondan vazgeçmiş işte, böyle haberler yaptırıyor

Bence bizimkiler o parayı vermek istemedi, sonra işte basına böyle haberler pompalattılar

Hep yapıyorlar bunu

Basında bi futbolcumuz hakkında veya potansiyel transfer hakkında böyle haberler çıkınca bilin ki yönetim ondan vazgeçmiş işte, böyle haberler yaptırıyor
Evet o durum var zaten Kostic için de yapıldı da, Skriniar için biraz haklılık payı vardı ya. Gelmeden önceki sezon 2 ay, ondan önce de 3 ay mı ne sakatlık yaşamış biriydi. Adam demirbaş oldu şimdi.

Sakatlanmasın diye bundan sonra oynatılmayacak

Oh be valla şöyle zekice yönetilmenin tadı da bi başka oluyomuş
21646.webp

sağ bek almak lazım..bu adam da tam sağ bek değil
Osmanlı nın düşüş evresi gibi sürekli devşirmelerle takım kuruyoruz

Salla başı al maaşı şeklinde takılıyor işte.

Daha once söylediğim gibi muhtemelen tekrar sakatlandi ki herif duz konularda bile görülmüyor, hocaya sorulunca yüzünden düşüyor aninda

nefret ettim bu heriften artik

okan hocanin istedigi hicbir adam alinmamali

bir don artik be adam saglam bir jakobsla singoyu 3 mac izleyemedik ne sakatlikmis bu

Naptın arkadaş düz koşu yaparken yine mi sakatlandın.

Sezonu kapattı deseler onu bile anlarım da hiçbir açıklama yapılmaması anlaşılır gibi değil.

Geri
Üst Alt