#90 Wilfried Singo

1773515995381.webp

şu adama aponun pozisyon bilgisi ve yer tutmayı yükle van dijk olur

Her top bu adamın kafaya geliyor inanılmaz

bazen bırakacagı yerlerde bırakmıyor ugurcana güvenmıyor

ama anlaşırlar

İnanılmaz beğendim hem Liverpool hem de bu maç çok iyi oynadı kendisini tebrik ediyorum.

Çok iyi futbolcu da, mevkii olayını bir netleştirmek lazım :asd: :asd:

Çok acayip bir adam kafasına göre 100 metre kanattan dribbling yapabilen stoper pek yoktur herhalde.

Muazzam bir atlet bakin osimhen dahil sicrama kosu Filan test yapilsa net 1.singo cikar

Beyincigi ile vurdugu kafa inanilmazdi
Attigi gol Cok acaip havada karar Ve ayak degistirip ayak iciyle tam bir 1. Sinif santrafor golu
Acaip bir oyuncu

Hep negatif bakma olayindan vazgecelim.
Cok seviyorum Singo.. onsuz kalmak istemiyorum

Singo: "Daha iyi olmalıyız. Gelişmemiz gereken yerler var. Öte yandan sakatlığım süresinde bana destek olan Galatasaray taraftarlarına çok teşekkür ediyorum." (beIN Sports)

Osimhenden sonra gördüğüm fiziksel olarak ikinci anomali bu adam. İnanılmaz bir bacak boyu var, topu alamayacak dediğin yerlerde söküp alıyor, kafa topu, dribbling desen onlar da var.

Bu sene çok şanssız iki kas sakatlığı yaşadı. Sanki bilerek sakatlanmış gibi ya da Okan hoca oynatmıyormuş gibi bir algı yapıldı. Hem de kendi taraftarımız tarafından. Yok efendim Okan Buruk Singo'ya 30 milyon verdirtmiş, bu adam nerdeymiş. Monaco Jacobs ve Singo ile bizi kazıklamışmış, kronik sakatları çakmışmış.

Bunları bugün konuşmak lazım ki takım bir daha kötü gittiğinde hatırlayıp kendimizden utanmamız lazım. Biz Galatasaray taraftarı olarak iyi günde de kötü günde de oyuncumuzun ve verdiğimiz kararın arkasında olmalıyız, Singo ve bütün oyuncuları sahte sosyal medya palyaçolarından korumalıyız.

- 13 ikili mücadelenin 12'sini kazandı.
- 8 hava topunun 7'sini kazandı.
- Takımda en çok top uzaklaştıran isim.
- Takımın ilk 56 dakikada en yüksek reytingli ismi.
- Ve 1-0 öne geçiren golü attı.
- Bu sezon ilk golü.

Sol stoperde Sanchez ile kıyaslanmayacak kadar iyiydi, Sanchez sola geçince adamın nevri dönüyor tuhaf şekilde. Sakatlıktan iyi döndü, formu da yükseliyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

liverpool macı icin kafa karıştırdı stoper oyunu ile

Geri
Üst Alt