#90 Wilfried Singo

biri şey yazmış kendisi için "sanki futbolu babası icat etmiş gibi rahatlıkla oynuyor". valla aşırı doğru bi yorum. yani gram ne panik, ne endişe, Gakpo üstüne yardıra yardıra geliyor hiç paniklemiyor. Veya topu alıp yardırmaya çalışıyor, kaptırıyor sonra dönüp tekrar geri alıyor. kendini ispatlama derdi de yok sanki. yani böyle gerçekten çok tuhaf bir herif lan.
Kendine güveniyor ve sonuçta o mücadeleden galip geleceğini biliyor

Onun verdiği rahatlık o

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel olarak oyunu iyi kontrol ettik, kırmızıdan önce bile pek iş düşmedi ama ilk kez stoperde düzgün oynadı. Yine de bu adamın yeri sağ bek abi. Adamın stoper oynayınca canı sıkılıyor bir kere. İlk yarıda akıp gittiği bir pozisyon var, korner direğinin oraya kadar gitti. :D

Adam bir kez sakatlandı camia olarak müzmin ilan edildi... buna o kadar para gömülür mü denildi... ama bunlar sakatken söylendi... benim tek tepkim bunaydı valla... Yani çocuk barda tepinirken falan sakatlanmış ya da daha başka bir sebeple sakatlanmış gibi davranıldı... şöyle söyleyeyim... Sağ bek olarak liverpool falan kapımızı yüksek bir fiyata çalar bunun için...

versatilitesi itibariyle yapısal olarak avrupa'nın en iyisi olduğunu yazmıştım. ve daha 50%siyle falan oynuyor bu herif

bu devirde osimhen harici yaptığımız en iyi transfer
İyi topçu olduğu barizdi de, ciddi şekilde sakatlanmadan 3 sezon filan oynaması lazım verdiğimiz parayı çıkartmak için.

Adam bir kez sakatlandı camia olarak müzmin ilan edildi... buna o kadar para gömülür mü denildi... ama bunlar sakatken söylendi... benim tek tepkim bunaydı valla... Yani çocuk barda tepinirken falan sakatlanmış ya da daha başka bir sebeple sakatlanmış gibi davranıldı... şöyle söyleyeyim... Sağ bek olarak liverpool falan kapımızı yüksek bir fiyata çalar bunun için...
Her şeyden bağımsız, yine de doğru transfer değildi. 30'a sağ bek alana kadar o parayı 10 numaraya versek bu kadar ıkınmazdık bazı maçlarda.

HDZqaQtawAAvxrV.webp

Hala stoper oynamamasi gerektigini dusunuyorum... Topla cikislari kotu degil ama hava toplarinda kafa yerine (boey gibi biraz) bacak uzatiyir. Stoperde riskli is.

Hala 6 da denenmeli ya da bek

sakat değilse maça çıkıyorsa şayet chelsea/liverpool seviyesinde futbolcudur. ama sakatlıktan dolayı maç kaçırıyorsa ağır çöp, yağlı kazık bir futbolcudur. bu kanının dünyada eşi benzeri yoktur.

Sadece 20 sayfa geriye gidin çöp, kol gibi girdi vs.
Adam anormal orta sahada bile katkı veriyor.

Istatistiklerine bakmak zahmet olur çünkü onlar icin

Geri
Üst Alt