- 29 Ocak 2023
- 13.844
- 7.974
- 1.203
Super oyuncu.Os yada stoper oynamamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine güveniyor ve sonuçta o mücadeleden galip geleceğini biliyorbiri şey yazmış kendisi için "sanki futbolu babası icat etmiş gibi rahatlıkla oynuyor". valla aşırı doğru bi yorum. yani gram ne panik, ne endişe, Gakpo üstüne yardıra yardıra geliyor hiç paniklemiyor. Veya topu alıp yardırmaya çalışıyor, kaptırıyor sonra dönüp tekrar geri alıyor. kendini ispatlama derdi de yok sanki. yani böyle gerçekten çok tuhaf bir herif lan.
İyi topçu olduğu barizdi de, ciddi şekilde sakatlanmadan 3 sezon filan oynaması lazım verdiğimiz parayı çıkartmak için.versatilitesi itibariyle yapısal olarak avrupa'nın en iyisi olduğunu yazmıştım. ve daha 50%siyle falan oynuyor bu herif
bu devirde osimhen harici yaptığımız en iyi transfer
Her şeyden bağımsız, yine de doğru transfer değildi. 30'a sağ bek alana kadar o parayı 10 numaraya versek bu kadar ıkınmazdık bazı maçlarda.Adam bir kez sakatlandı camia olarak müzmin ilan edildi... buna o kadar para gömülür mü denildi... ama bunlar sakatken söylendi... benim tek tepkim bunaydı valla... Yani çocuk barda tepinirken falan sakatlanmış ya da daha başka bir sebeple sakatlanmış gibi davranıldı... şöyle söyleyeyim... Sağ bek olarak liverpool falan kapımızı yüksek bir fiyata çalar bunun için...
€60MNe kadar di
Guzel bir lakap
Sezon sonuna kadar sakatlanmasın yine ingiltereye satarız aynı parayaİyi topçu olduğu barizdi de, ciddi şekilde sakatlanmadan 3 sezon filan oynaması lazım verdiğimiz parayı çıkartmak için.
İsimsiz diyorlar.Bunun aynısından bi ön libero bulmak lazım
Istatistiklerine bakmak zahmet olur çünkü onlar icinAdam bir kez sakatlandı camia olarak müzmin ilan edildi... buna o kadar para gömülür mü denildi... ama bunlar sakatken söylendi... benim tek tepkim bunaydı valla... Yani çocuk barda tepinirken falan sakatlanmış ya da daha başka bir sebeple sakatlanmış gibi davranıldı... şöyle söyleyeyim... Sağ bek olarak liverpool falan kapımızı yüksek bir fiyata çalar bunun için...