#90 Wilfried Singo

iyi değildi ama kötü topçu değil yemin ederim buna fb'de oynasa fener 50'ye okutur biz satamayız

Bu adam stoper değil, sağ bek değil, orta saha değil. Osimhen yerine bir de ilerde denemek lazım, uzak köşeye güzel birakiyor

Stoper falan olmaz bu heriften. Bu kadar kaçak savunma yapan adamdan savunmacı olmaz en başında.

pozisyonu sag bek ya
bosuna bu polemige gerek yok
sakatlanirsa baskasi oynar
saglamsa bu adam oynar bu kadar net

bi gun uclu oynarsak sag stoper olabilir
ama o zaman bile kanat bek oynatirdim ben

Talibi varsa yollamak lazım sezon sonu bize gidecek bir adam değil. Orta saha olursa bir ihtimal sağ bekte oyun kuramaz stoper için fazla savruk tutmaz bu adam bizde

Guvenebilirsen çok net sağ bek.
Sakatlık riskine değmez dersen satarsın.

Boey in bonservisi alınmaz ise Singo sağ bekte devam eder diye tahmin ediyorum . Sallai nin bu tür maçlar için defansif zaafları gün gibi ortada

Boey in alındığı senaryoda ise Singo gereksiz durumuna düşer . Çünkü stoperde 3 lü oynamayacaksak bence uygun değil . Orta saha için ise yorum yapmaya gerek bile duymuyorum , hiçbir orta saha özelliği yok

Bizim en büyük sorunlarımızdan birisi bu herif. Sezon sonu kurtulmamız şart

Ne alaka hocam. Sağ bekte inanılmaz performans gösterdi iki kere Liverpool’a karşı. Adamı ikide bir başka pozisyona koyarsan olacağı bu. Maç içinde bile sanki fifa oynuyormuş gibi 2/3 kez pozisyon değiştiriyor. Ben Singo’da asla hatayı aramıyorum.

Talibi varsa yollamak lazım sezon sonu bize gidecek bir adam değil. Orta saha olursa bir ihtimal sağ bekte oyun kuramaz stoper için fazla savruk tutmaz bu adam bizde
Adam zaten tuttu bizde? Sağ bek işte kaç kere daha papağan gibi anlatmamız lazım bunu? Sağ bekten oyun kurması ne zamandan beri şart olmuş? Orada oynadığı her maçta farkını gösterdi.

Orta saha yapalım da 35 milyon Euro'luk yatırım heba olsun.

Şu maç skorlarından sonra hemen anlık duygusal/sinirli yorumlardan vazgeçmek lazım.

Bek olmayi orta saha olmayi sadece gol asist isimli olmak 15 maas zannedenler var bu yuzden ederson gibiler geliyor iste . Adam bek icin cok iyi bir isim bizim olayımız pahali alma.mak bundan sonra bu tip oyunculari

Geri
Üst Alt