#90 Wilfried Singo

Ben sakat değil demedim ki. Milli takımda sakatlığının haberlerini paylaştım, adamların açıklamasını. Bu arada sakatlığının da geçmiş olması lazım. En son antrenmanda topla çalışmalara başlamıştı çünkü.
:dd

tur atlasalar oynatırlardı bunu kesin

1785830949400.webp

Yüksek ihtimal risk alıp oynayabilecek durumdaydı ve oynatırlardı. 1 hafta önce topla çalışmalara başladı bu arada kendisi sakatlığının geçmiş olması lazım herhalde.

sezon içindeki sakatlığının aynısıydı, sakatlanalı 1.5 ay olmuş daha yeni yeni idmanlara başlıyor işte

üst arka adeleyi tutup o kadar acıyla sahadan çıkıp 1 haftada falan dönemezsin yani. nasıl risk alıp oynayacak bacağı mı bırakacak sahada

komple kampı falan kaçırdı zaten

Antrenmanları takip ettiğiniz de yok galiba biri tweet atıyor hemen üstüne atliyorsunuz. Çocuk zaten Sanchez gibi ekstra izinli olan oyuncular arasında yer alıyordu ve geç katılan oyuncular arasında yer aldığı için Çorum maçında olmaması normal. Tabi DK'dan kalan bir risk varmıdır bilmiyoruz ama topla antrenmanlar yaptığı da gözüküyor şuan. Tekrar sakatlanmış veya risk oluşturan durumu varsa bilemem zaten kulüpten kimse iletişim konusunda iyi değil. En azından ilk maçta oynamasını beklemiyordum zaten Sanchez de ilk maçta olmayacak.

Şuna harcanan para vallahi billahi yazık günah. Ki Kavukçu birde güzelleme yapıyor bunun için şöyle borcu var vs. diye. Borcu varsa 1 sene yarı parasına oynasın da görelim ne kadar ciddiymiş sözlerinde.

Değil aldığın paraya 20-25 ne veriyorlarsa göndermek lazım.

Antrenmanları takip ettiğiniz de yok galiba biri tweet atıyor hemen üstüne atliyorsunuz. Çocuk zaten Sanchez gibi ekstra izinli olan oyuncular arasında yer alıyordu ve geç katılan oyuncular arasında yer aldığı için Çorum maçında olmaması normal. Tabi DK'dan kalan bir risk varmıdır bilmiyoruz ama topla antrenmanlar yaptığı da gözüküyor şuan. Tekrar sakatlanmış veya risk oluşturan durumu varsa bilemem zaten kulüpten kimse iletişim konusunda iyi değil. En azından ilk maçta oynamasını beklemiyordum zaten Sanchez de ilk maçta olmayacak.

ne alaka yaw, adamın sakat olduğu besbelli yeni idmanlara başlıyor işte

Türkiyenin son maçıyla fildişinin son maçı arasında 4 gün var sadece Türkler idmana katılalı yıl oldu

geçtiğimiz 1 ayı sakat geçirdiği için çorum maçında olmayacak, davi gibi izinli olduğu için değil

birileri kudurmaya devam edebilir kadroda kalacak sallai de gidecek

ağzına macar salamı sokula sokula bi hal olmuş gürsel tekin yine zırlıyor !!!!!!! :asd:

alintilamaya yemiyor mu
senin gibi sabahtan aksama forumda takilamiyoz bi sey diyeceksen alintila ki gorelim

gundemi de takip et biraz
gursel tekin mi kaldi

:asd: sen kimsin de yemicek ya

kendi dediğin şeyi yapıyon kaçtır tesadüfen görüyorum az önceki gibi

bi kudurukluğun var bi süredir de çok fazla yansıtmamanı öneririm

:asd: sen kimsin de yemicek ya

kendi dediğin şeyi yapıyon kaçtır tesadüfen görüyorum

bi kudurukluğun var bi süredir de çok fazla yansıtmamanı öneririm
Singo ve Sane'yi bacisini kuzu cevirme yaparken basmis gibi 2 gunde bir post atan ben degilim bunlar hakkinda
foruma ne zaman girsem bunlar hakkinda post attigini goruyom
kim kuduruk oluyor bu denklemde

Singo haterlari alintila alintila bitmedigi icin mecbur ortaya yaziyorum

Geri
Üst Alt