#90 Wilfried Singo

Ya herifin ayağı yok ayağı içerde anadolu takımına karşı sağ bek oynatsan ne avantaj sağlayacaksın sallai 6 kilit pas atmış osiyi defalarca pozisyona sokmuş

Ne ezbere yorumlar, oynasa da sakatlanacak zaten clde oynasın orda lazım olur
gs tarihinde en uyuz olduğum topçu bu olabilir ya.

Ya herifin ayağı yok ayağı içerde anadolu takımına karşı sağ bek oynatsan ne avantaj sağlayacaksın sallai 6 kilit pas atmış osiyi defalarca pozisyona sokmuş

ozaman hic oynatma
sallai yerine oynasin diyen mi var

O 30 milyonla taş gibi 6 numara alınırdı. Bekleri idare edersin ama ortasaha idare edilmez en önemli mevki

topu oyle kontrol edip hoplayip zipliyorki sanki ilk defa top oynuyormus gibi

Cafer abi lütfen sakin olur musun

Ne olacagi cok kapali kutu

Maliyeti cok yuksek ama gaza getiren transferdi benim adima. Verimli olmasini baya istemistim, sakatlik olaylari ve istikrarsizlik cok kotu oldu.

Hem kontenjan hem para hem oynamadigi icin pazarlanmasi zor. Verim verecek mi , istikrarli olabilecek mi muamma.

Bek oynadığında sakatlanıyor, stoperde felaket. Sürekli yerini ve adamını kaybediyor. Eğer talibi varsa 3 e 5 e bakmadan elden çıkarılmalı. Çok ümitliydim ama elimizde patlama ihtimali yüksek.

Brighton'a kiralayalım, maaşını biz verelim. Wieffer'den iyidir. Üzerine de para verip Kadıoğlu'nun bonservisini alalım. Bizde sağdan oyun kurulumuna destek verir. Gerekirse önde oynar. Brighton'da tam sezon oynamış Singo'yu sezon sonu iyi paraya satarız.

Geri
Üst Alt