#90 Wilfried Singo

sezon sonu 15 milyon civarına bile satılabilir

oynayamayan yabancının 10+4 kuralında verdiği zarar bonservis maliyetinden fazla

frankowski ve singo kazıklarından sonra artık üçlüde oynayan bek transferi gs tarihinden silinmeli gündeme bile gelmemeli öneren scoutun kellesi alınmalı

Fb taraftari olsa bu herifi yuhalaya yuhalaya gondertmisti coktan bizim ılık taraftar kitlesi anca selfi çeksin tribunlerde

Fb taraftari olsa bu herifi yuhalaya yuhalaya gondertmisti coktan bizim ılık taraftar kitlesi anca selfi çeksin tribunlerde
Fb taraftari kimi bu zamana kadar yuhalayarak gondermis ustad yav...hangi baskan, hangi kol gobi kontratli futbolcusu.

5 mi 6 mi maasli adami taraftar dedi diye nereye nasil yolluyorsun. Tamamen yonetim isbmezligi ile yapilmis kontrat.

Hakan da yazmis. Dusuk maasli olsa kimse bu denli cildirmazdi oyuncu hakkinda.

Maliyet de problem ama kontenjan harcaması daha büyük problem. Adam bir şekilde 5 maç üst üste sahaya çıkamıyor.

herifin oynatamadan yasi da ilerliyo

her türlü eksi bakiye

Fb taraftari kimi bu zamana kadar yuhalayarak gondermis ustad yav...hangi baskan, hangi kol gobi kontratli futbolcusu.

5 mi 6 mi maasli adami taraftar dedi diye nereye nasil yolluyorsun. Tamamen yonetim isbmezligi ile yapilmis kontrat.

Hakan da yazmis. Dusuk maasli olsa kimse bu denli cildirmazdi oyuncu hakkinda.
Ben yine tepki verirdim herif surekli sakat 2 3 mac oynayıp haftalarca yatan oyuncudan bi halt olmaz taraftara sorsan akılda kalan 1 macini soyle anca alanya maci cikar sonrasi kara delik ,tabi su da var oyuncu da degil suc ,herifin sakatlik durumu monacoda supheliyken ona kol gibi maas ve bonservis verdiren midget arkadas hesabını vermeli,adamin sakatlanmamasi icin kosnamasi gerekiyor oyle bir oyuncu yani senede 30 maça cikmasi imkansiz

12m bonservis
1.5m maas olsa

kimse birsey demezdi
geçen gün bi cafeye gittim, cafe tıklım tıklım dolu ama kimseden çıt çıkmıyor. ses yok.
meğerse oradaki herkese singo 12 m bonservis 1.5 m maaş denmiş. ondan kimse bir şey demiyormuş. :/

Ben yine tepki verirdim herif surekli sakat 2 3 mac oynayıp haftalarca yatan oyuncudan bi halt olmaz taraftara sorsan akılda kalan 1 macini soyle anca alanya maci cikar sonrasi kara delik ,tabi su da var oyuncu da degil suc ,herifin sakatlik durumu monacoda supheliyken ona kol gibi maas ve bonservis verdiren midget arkadas hesabını vermeli,adamin sakatlanmamasi icin kosnamasi gerekiyor oyle bir oyuncu yani senede 30 maça cikmasi imkansiz
Iyi de hoca anlasmiyor fiyat ve bonserviste. Sevmiyorsun biliyorum ama yonetim bassorumlu bu sartlarda transfer yaptigi icin, hocan israr etsede ..derdin " hoca butceyi asiyor maas dengesinin icine ediyor..bu olmaz" da diyebilmen lazim.

Erden Timur Mertens ve Torreirayi hangi butcede anlasip getirdi mesela? Hocan ayniydi?

Singo kotu futbolcu degil. Dk da bunu gosterdi. Teknik heyetin hatasi bu adamin sakatlik detayina gore kendisine program mi uygulamadilar. Zorlama bu kadar sprint atma mi artik, ya da tam iyilesmeden mi oynatma herneyse nedeni artik, bunu ele alarak verim alamamak adamdan. Oyle olunca maliyet fazlasiyla batar.

Icardiye mesela duzensiz ve disiplinsiz kopuk hale baglayana kadar 10 M verilmesini dert eden var miydi? Ya da saneye devre arasindan once o maasa bu nedir havasi var miydi?

adamda potansiyel vardı borservise 30 milyon verilmesini kimse yadırgamaz ama be birader adama yıllık 6 milyon euroda maaş verilmez en skandal yer burası bence. maaşı 2,5-3 arası olsa elden çıkarabilirdin ama bu maaşla bu adam hiçbir yere gitmez.

Severim kendisini ama bonservis değil maaşından dolayı dehlenmeli her türlü. Bunun yüzünden bazı topçular zam istiyor bu 5m euro alıyor diye

Muhtemelen minimum 500bin-1m euro bandında şampiyonluk CL bonusları da var bunda

Maalesef büyük bir yönetim faciası, Okan hocamın 1.tercihi prime Cafu idi. Hocamın listesindeki 99.adamı alarak büyük bir rezalete imza attılar dursun istifa.

Geri
Üst Alt