#90 Wilfried Singo

Bir kez daha en önemli özelliğin availability olduğunu anlıyoruz. İsterse dünyanın en iyi sağ beki olsun sahaya çıkamadıktan sonra hiç bir anlamı yok. Minimum zararla nasıl elden çıkarırız bilmiyorum ama işimiz zor.

Devamlılık olmadığı surece en fazla gidecegi takimlar fransa 2.lig takimlari yada lig 1in kume takimlari olur ,herseyden once profesyonel degil ciddiyeti yok

Devre arası transfer döneminde gerekirse maaşının yarısı karşılanarak şutlanmalı, 10-15 milyon bonservis yeterli. Yeter ki gitsin ve kontenjan açılsın, kendisinden daha bi cacık olacağı yok.

Futbolda bazen oluyor bu tur sanssizliklar ustelik genc futbolcularda bunun ornekleri baska takimlarda da goruluyor, o yuzden profesyonel calismiyor denilmez bu biraz ezbere bir yorum olur.

Bence daha cok kas yapisi (genetik fizik durumu) ile direkt alakali bir sey.

1789203891278.webp

1789204003237.webp

Sağlık ekibi hatalıdır, yönetim hatalıdır, oyuncu hatalıdır ama bu adamı 3 ay isteyen, listenin ilk sırasına koyan hoca hatalı olamaz.

Zira adama koşma diyor adam koşuyor sakatlanıyor, hoca napsın.

medya algısı ile oyuncu aşırı gömülüyor, geçen sezonki ilk sakatlığından sonra muhtemelen ya yanlış tedavi oldu ya da hazır olmadan oynatıldı, burda oyuncuyu gömmek çok yersiz, dünya kupasında da talihsiz sakatlık yaşadı, adam bize gelmeden önce doğru düzgün sakatlık yaşamamış, Torino'da sağ kanat bekti bu adam, eleştiri yaparken bence biraz abartılı eleştiriler yapılıyor, 30m vermişiz değerli bir oyuncu

Düz koşu yaparken sakatlanabilir potansiyelde.

Adeleler cam ise bit sporcu kendine bakmıyor demektir.

Gökhan Zan’da sürekli sakatlanırdı bizde disipline oldu ondan sonra toparladı biraz daha.

Bu fiziğe rağmen o sakatlıkları yaşamak için özel hayat ve yeme içmede problem olması lazım. Ki var gibi görünüyor.

medya algısı ile oyuncu aşırı gömülüyor, geçen sezonki ilk sakatlığından sonra muhtemelen ya yanlış tedavi oldu ya da hazır olmadan oynatıldı, burda oyuncuyu gömmek çok yersiz, dünya kupasında da talihsiz sakatlık yaşadı, adam bize gelmeden önce doğru düzgün sakatlık yaşamamış, Torino'da sağ kanat bekti bu adam, eleştiri yaparken bence biraz abartılı eleştiriler yapılıyor, 30m vermişiz değerli bir oyuncu
Abartı olan ne anlamadım

Tüm derbileri kaçırması mı, ota boka sakatlanması mı

Yazın 2 maç DK oynayıp yazı sakat geçirmesi mi, döndüğünde 11 oynamadan antrenmanda sakatlanması mı

Geçen yıl beksiz stopersiz kaldığımızda 4 ay oynamaması mı, tarihin açık ara en pahalı defans oyuncusu olup bir boka yaramaması mı

Bizden önce de 40 maç gördüğü sezon yoktu, 26 yaşına gelmiş 150 tane 11 çıktığı maç var üstüne sen Monaco’da 2 sene stoper oynamışken aldın, Torino’da kanat bek oynadıktan sonra değil.

Bu transferin aklanacak tek bir noktası yok, 30 milyon euro veren de enayidir, o enayi de biz olduk.

Monaco Falcaodan sonra 2. kroniği kitledi bize Falcao gene ismi falan vardı bi nebze mantıklıydı. Bu herifin adı yok sanı yok ne akla hizmet kol gibi bonservis üzerine süper star maaşı verip aldık aklım almıyor?

Abartı olan ne anlamadım

Tüm derbileri kaçırması mı, ota boka sakatlanması mı

Yazın 2 maç DK oynayıp yazı sakat geçirmesi mi, döndüğünde 11 oynamadan antrenmanda sakatlanması mı

Geçen yıl beksiz stopersiz kaldığımızda 4 ay oynamaması mı, tarihin açık ara en pahalı defans oyuncusu olup bir boka yaramaması mı

Bizden önce de 40 maç gördüğü sezon yoktu, 26 yaşına gelmiş 150 tane 11 çıktığı maç var üstüne sen Monaco’da 2 sene stoper oynamışken aldın, Torino’da kanat bek oynadıktan sonra değil.

Bu transferin aklanacak tek bir noktası yok, 30 milyon euro veren de enayidir, o enayi de biz olduk.
oyuncunun suçu yok diyorum işte

Geri
Üst Alt