#91 Arda Ünyay

Unutuldu resmen, o hazırlık maçlarından sonra direkt 11'e atacaktık. Kaybolup gidecek çocuk. Apokerim bu yaştan sonra oynasa ne olur oynamasa ne olur? Apo'yu çok seven ve takdir eden biri olarak söylüyorum. Ligde hiç sırıtmazdı, CL'de zaten kim oynasa beşlik oynuyoruz.

Kalan ŞL maçlarının hepsinde 11 başlasa keşke

Olurda iyi oynar ise 20 milyondan teklifleri getirir bir ŞL bileti kadar para getirir

Kötü oynasa ne olacak sanki 2 yiyoruz da 5 mi yedirecek

Zaten 5-6 puan ile ligimize döneceğiz bu saatten sonra oyuncu pazarlayalım bari

Alanyada bile kadroya götürülmuyor. Maalesef ki.
Kalan ŞL maçlarının hepsinde 11 başlasa keşke

Olurda iyi oynar ise 20 milyondan teklifleri getirir bir ŞL bileti kadar para getirir

Kötü oynasa ne olacak sanki 2 yiyoruz da 5 mi yedirecek

Zaten 5-6 puan ile ligimize döneceğiz bu saatten sonra oyuncu pazarlayalım bari

Kaç kurtar kendini arslanım senide biterecek yoksa

Alanyada bile kadroya götürülmuyor. Maalesef ki.
Uzun zaman sonra ilk defa bir gençten umudum oldu. Kolay kolay da genç topçular için bundan olur hoca muhakkak süre vermeli vs yorumda da bulunmam. Ne Emin, ne Metehan falan bir şey olacağını düşünmüyordum. Arda bulduğu sürede de bu yaşına rağmen özgüveni, fiziği ve yeteneği ile yaşının topçusu değil dedirtmişti.

Hadi ŞL maçları uçuk senaryo da çocuk o zamandan beri rahat lig maçları geçmesine rağmen 1 dk süre alamadı yav rezillik hakikaten.

Milyonlar dökülmüş oyuncu olsa bak hoca nasıl skoru aldığı maçlarda atıyor oyuna. 8 milyona alınan Cuesta olması lazım.

Şov olsun diye ligin sonuna doğru pr yapıp duruyordu. Lig başladı unuttu çocuğu.

Yazık ne diyeyim bu kadar değerli bir çocuğu sahada geliştirmek yerine kenarda geliştirmeye çalışan bir zihniyet.

Bu kadayla bizden bir bok olmaz deve arası da 30 milyonluk yedek sol stoper istiyorum der (Gülerek)

Sagbekte ve sol stoperde de oynayacak biri ustelik

Fatih hoca olsa düşünmez oynatırdi apo yerine

Şov olsun diye ligin sonuna doğru pr yapıp duruyordu. Lig başladı unuttu çocuğu.

Yazık ne diyeyim bu kadar değerli bir çocuğu sahada geliştirmek yerine kenarda geliştirmeye çalışan bir zihniyet.

Bu kadayla bizden bir bok olmaz deve arası da 30 milyonluk yedek sol stoper istiyorum der (Gülerek)
Maç 3-0 olmuş, maç önündeki röportajda dinlendireceğim dediği Davinson'u oyuna alıyor bu çocuğu sahaya atamıyor.

Ben bu çocuğun yerinde olsam bu adamın bana dakika vereceği yok ne diye oynamam gereken en önemli çağımda kulübede çürüyeyim diye düşünürüm.

Gerçekten acayip rezil bir yönetim şekli var öyle böyle değil yani...

3 yılın sonunda biraz kendini geliştir be adam, artık yeter yaa taş olsa 2 mm sağa sola ilerlerdi...

Son düzenleme:
Maç 3-0 olmuş, maç önündeki röportajda dinlendireceğim dediği Davinson'u oyuna alıyor bu çocuğu sahaya atamıyor.

Ben bu çocuğun yerinde olsam bu adamın bana dakika vereceği yok ne diye oynamam gereken en önemli çağımda kulübede çürüyeyim diye düşünürüm.

3 yılın sonunda biraz kendini geliştir be adam, artık yeter yaa taş olsa 2 mm sağa sola ilerlerdi...
Ondan sonra gel destekle diyolar

Bokladık falan ancak emin de bu şekilde kaybedildi.
3. stoperi almıyorsun stoperde oynayabilen bek alacam diyorsun.
Yahu o zaman ya metehan ya bu çocuğa şanv vereceksin.
Kenardan kaan giriyor stopere, Abdül bek oynuyor.
Berkan niye oyuna girdi kendisi de bilmiyor.
Çocukların böyle böyle hevesleri kırıldı. 24 yaşındayken berkana da aynısını yaptı çekti gitti geri gelmesi için yapmadıkları kalmadı.
Herif solbek oynamaktan ne oynadığını unuttu.
19 yaşında bir çocuğun özgüven depolayıp 1. ş.liginde çıkaracağı kusursuz maç sana 12+ olarak geri döner.

Geçen sene şampiyonluk garantilendi bir tane genç çocuk oynasın demedi

Çürüyecek çocuk. Sonra diyoruz neden başka takımlara koşuyorlar. Başımızdaki hocamız sağolsun tenezzül etmiyor gidip 35 milyon verdiği adamı sağda oynatmak yerine stoper deniyor

Arda olsam ben varken Metehan niye oyuna giriyor diye hocaya dümdüz kayar Galatasaray'ı da bırakırım, kariyerime bakarım.

Böyle salaklık olmaz.

Şu an 11de ihtiyacimiz var kendisine ama 3 lu savunmada değil tabiki

Geri
Üst Alt