#91 Arda Ünyay

Arda'nın fiziksel olarak ciddi potansiyeli var, 2-3 sene düzenli oynaması lazım ve ben kendisinin mevkisinin stoper değil daha çok 6 numara falan olduğunu, oraya evrilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Not: 18 yaşında bir çocuk. Canice yorum yapmayalım. Bir önceki sayfada ben de maçın siniriyle yazdım, okuyunca üzüldüm.

kiralanması gerektiği çok belliydi, 2 sene gitsin sağda solda oynasın durumuna bakarız sonra

şu an için amatör futbolcu seviyesinde

sene başı akerimin yerine yazanlar falan vardı bi de hazırlık maçında 2 kafa golü attı diye

18 yaşınızda bokunuzu anneniz temizliyordu gelmişsiniz laf ediyorsunuz.

S.

Devam et koçum. Çalış. Sen bu takıma stoper olacaksın.

Bir zaman göklere cikarilan oyuncu simdi yerden yere vuruluyor

Hocaya denmedik kalmamisti oynatmiyor diye

Tek dakika forma şansı vermediğin çocuğu en kritik maçlarda sahaya sürdün. Sicti üstüne bi daha sicti yine sürdün sahaya geri oyundan aldın. Ozgüvenini hiç ettin. Bravo hocam. Suçu yok 18 yaşında. İyi bir futbolcu olabilir.

Bu yaşta ıslıklanarak oyundan çıkmasına üzüldüm. Belki ileride iyi olacak ama şu an için kötü oynuyor. Aşı tutmayacak maalesef

İleride harika bir stoper de olabilir ama şu anki haliyle bizde rotasyona bile giremez. Hocanın da eli mahkum olmasa (Singo-Kaan-Lemina sakat) böyle maçlarda asla almaz oyuna ki zaten almıyordu öncesinde.

Bu arada her ne olursa olsun 18 yaşında çocuğu ıslıklayacak kadar şerefsiz olmak da büyük marifettir

Velhasıl benzer aptal operasyon evlatları bunu şampiyonluk kutlamalarında Efe Akman'a da yapmıştır

Görüyoruz ki sosyal medya çağının yetiştirdiği ve/veya etkisi altına aldığı, manipüle edilebilen -30 IQ'lar maalesef taraftarımızın bir kısmını oluşturmaktadır.

3 maçta 3 büyük hata ile 2 maç gitti 1 maçtada ucuz yırttık. Ne yapalım devammı diyelim. Ha bana göre esas suçluda Okandır. Hadi USG maçında olur diyelim. Fb maçında gitti son 5 dakika lemina yerine koydu maç gitti. Burda gitti sanches varken yine stopere koydu 5 dakikada gol yedik. Başka alternatifi yok derseniz oda hocaya yazar takım içinde başka çözümlerde bulabilir. Cuestayı 1 maçta poşet edip gönderdik. Bu çocuk 3 etti, genç diye bu kadar sabr edilmiştir yine dursun Tkupasında falan denensin ama olmaz o belli çünkü overrated bir özelliği yok, fiziksel olarakta çok üstün değil. Ozanda çok hata yapardı ama hızı ve tekniği bir potansiyel veriyordu mesela.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

böyle genel olarak bir alıklık olan heriften topçu olmaz kolay kolay hele hele stoper gibi yüksek konsantrasyon isteyen bir mevkıde hiç olmaz anca yüksek fizik gücü atletizm falan olucak ki öyle kapatıcan bu eksikliği
stoper dediğin cevval olacak kene gibi yapışıcak rakibe gözleri ateş saçması lazım ama hiç biri yok bu çocukta

Rezil bir kadro mühendisliğinin faturasını dk bile zaman almamış, bu kadar kritik maçlarda kurtarıcı diye sahaya sürülen ve HATA YAPMASI GAYET NORMAL olan çocuklardan çı ka ra maz sıın!!! Cuestayı gönder, yerine adam alma, Frankowski Jelert Eyüp Zaniolo gönder yerine adam alma, transferin son günü Hakanı alma, sonra da çoluk çocuğu yem olarak kullan!! Yok öyle bir dünya, bunun yek sorumlusu Okan ve yönetimdir!! Ben telefon başında transferin son günü kafayı yedim Kap haberi gelmedikçe ve inanamadım transfer yapılmadığında. Bu kadronun patlayacağından adım gibi emindim!! Burda çocuklara gömen bay futbol bilmişler!! Kaçınız transferin son günü eyvah! dedi, delikanlı gibi çıkıp söyleyin! Öyle boş yere sallamayın. Ligi bir şekilde götürürüz ama inşallah Ş.Ligi elden gitmez, tek kurşunumuz kaldı, Monaco maçı! Kaybedersek geçmiş olsun. Son bir laf daha!! Cuesta kaliteli bir topçudur, aksini söyleyen futbol bilmiyordur!!

AG de bile U19 dahil az sayıda maç oynamış,18 yaşında bir futbolcunun bu yükün altından kalkamamış olmasında şaşılacak bir durum yok. Zaten oynatılması düşünüldüğünden de tutulmuyordu kadroda; kupa maçlarında zayıf takımlara karşı filan az bir süre alacakken, saçma sapan kadro planlaması yüzünden, şanssızlıklar da üst üste binince, kritik maçlarda sahada buldu kendini.

Yetersizliği tescilli Metehan' ın kadrodaki 3. orijinal stoper olması facia bir planlamanın tezahürüdür; ''Stoper de oynayabilecek sağbek bakıyoruz''...Yetmezmiş gibi, muhtelif vesilelerle defalarca başlık açtığım ''6 no sorunsalı'' da çözülmeyip, Lemina reelde ilk stoper adayı olarak düşünülünce, gelinen nokta burası oldu ki kadroda Lemina' nın direkt muadili DM olmadığına pek çok kişi vurgu yapmıştı; ilk akla gelen Kaan en son 2 yıl önce filan o yeterlilik düzeyindeydi mesela.

''Yeter ki kadro geniş olup da başım ağrımasın; gerekirse hokkabazlıklarıma bir yenisini ekler, mevki kaydırmalarıyla çözüm üretirim nasıl olsa'' kafasının getirdiği noktadayız. Allahtan doğru dürüst yönetilen kaliteli bir rakip yok da halen bir şey kaybedilmiş değil; Afrika Kupası mevzusu da hasarsız/az hasarla atlatılırsa lig yine bizim olacaktır diye umuyorum...

İlk yediğimiz golde Kazımcan ile beraber bariz hatalı hem Kazımcan çok kolay çalım yiyor hem de kendisi direk rakibin en iyi açısını kapatmak yerine kendini geri çekiyor bomboş rakibe al da at diyor..
1765022711038.webp

Yuhalanmasına üzüldüm.

Türkiye kupası maçlarında rotasyon oyuncusu olacak adam en kritik maçlarda kurtarıcı stoper olmak zorunda kalıyorsa sorun oyuncuda değil kadroyu kuranlardadır. Okan hocam 12 adam mı sahaya süreceğim diye kahkaha atıyordu. Sahaya sürecek 12 adamı kalmadı.

Belki de bu sene basit maçlarda pişip ısınıp 1-2 sene sonra ligde oynayabilecek duruma gelebilecek oyuncunun özgüveni her şeyi bitti.

Selçuk denen fener efsanesi bie işe yarayıp alıp yetiştirsin daha neden yapmıyor.
Aa bir dakika olur mu.

Selçuk denen fener efsanesi bie işe yarayıp alıp yetiştirsin daha neden yapmıyor.
Aa bir dakika olur mu.

Bizden çıkanlar bizim en büyük düşmanımız oluyor nedense. Bülent Korkmaz mesela hoca olarak bizim stada geldiğinde adamdaki kin ve nefreti hissetmemek mümkün değil bütün maç dördüncü hakemle didişip bizim kulübeye hareket çekip duruyordu.

Futbolcu olarak Bülent Korkmaz ne kadar efsaneyse teknik direktör olarak da o kadar kestane gözümde.

Geri
Üst Alt