#91 Arda Ünyay

Değerlendirilmeli mutlaka.

Nelsson ve Cuesta'nın gittiği senaryoda şu anlık stoperler arasında son sırada.

Sanchez
Apo
Kaan
Metehan
Arda

Cuesta mutlaka yollanmalı iyi kötü bir alıcı bulabiliriz hâlâ. Nelsson ile de bağlar epey zedenledi düzen tutacağını sanmıyorum o da gider. Aslında yeni bir yabancı stoper lazım ama oraya para kalır mı muamma.

Topçu kumaşı var. Kadroda yeteri kadar tutarsak ve kiralamazsak yaşı gereği altyapıdan yetişen oyuncu kontenjanına da giriyor. Kendisine tutunmalıyız.

önde pres oyunumuzun kilit ismi olabilecek, geçiş oyununa müthiş uygun bir genç yeteneğimiz

1 ş.liginde kendini göstermesi ile en az 20 milyonluk transfer yapabilecek potansiyeli var.

Genç, yapılı ve defansif müdahaleleri yerinde.
Avrupalı bunu bulunca affetmiyor.
Dkya kazara gidersek bir şekilde algı yapıp dangalak beşiktaşlı stoperler yerine bu çocuğun kadroda olmasını sağlamalıyız.

Sanchez
Apo
Kaan
Metehan
Arda

Cuesta mutlaka yollanmalı iyi kötü bir alıcı bulabiliriz hâlâ. Nelsson ile de bağlar epey zedenledi düzen tutacağını sanmıyorum o da gider. Aslında yeni bir yabancı stoper lazım ama oraya para kalır mı muamma.

Bu rotasyon bence iyi. Yabancı stoper gelirse Arda ve Metehan hiç şans bulamaz.

Tam teşhis için Cagliari ve Lazio maçlarında sahada olması lazım.

Sanchez
Apo
Kaan
Metehan
Arda

Metehandan bir halt olmaz

Bu çocuktan zaman içerisinde 6 numara veya sağ beke evrilme görebiliriz.

Maldini'den tut Ramos'a kadar hepsi kariyeri boyunca stoper ve bek olarak oynadı. Arda da buna müsait.

Niye gonderiyorsunki çoğu maçta korkmadan usanmadan oynat.Gönderiyorsunda ne oluyor oynamadan geliyor tum kiralıklar.
Oynatmayacak ki. 89. Dk'da oyuna sokacakmis gibi yapip aaa mac bitti deyip soyunma odasina geri gonderecek. Boyle boyle genclerin hevesini kirmakta ustune yok

Geri
Üst Alt