- 17 Ağustos 2009
- 42.145
- 30.649
- 3.448
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerlendirilmeli mutlaka.
Nelsson ve Cuesta'nın gittiği senaryoda şu anlık stoperler arasında son sırada.
Sanchez
Apo
Kaan
Metehan
Arda
Cuesta mutlaka yollanmalı iyi kötü bir alıcı bulabiliriz hâlâ. Nelsson ile de bağlar epey zedenledi düzen tutacağını sanmıyorum o da gider. Aslında yeni bir yabancı stoper lazım ama oraya para kalır mı muamma.
Metehandan bir halt olmazDeğerlendirilmeli mutlaka.
Nelsson ve Cuesta'nın gittiği senaryoda şu anlık stoperler arasında son sırada.
Sanchez
Apo
Kaan
Metehan
Arda
Cuesta mutlaka yollanmalı iyi kötü bir alıcı bulabiliriz hâlâ. Nelsson ile de bağlar epey zedenledi düzen tutacağını sanmıyorum o da gider. Aslında yeni bir yabancı stoper lazım ama oraya para kalır mı muamma.
Niye gonderiyorsunki çoğu maçta korkmadan usanmadan oynat.Gönderiyorsunda ne oluyor oynamadan geliyor tum kiralıklar.Cesur cocuk. Okan onun kadar cesur degil maalesef. Gonder Italya'ya kiralik.
Oynatmayacak ki. 89. Dk'da oyuna sokacakmis gibi yapip aaa mac bitti deyip soyunma odasina geri gonderecek. Boyle boyle genclerin hevesini kirmakta ustune yokNiye gonderiyorsunki çoğu maçta korkmadan usanmadan oynat.Gönderiyorsunda ne oluyor oynamadan geliyor tum kiralıklar.
Bu kafayla da bir tane oyuncu cikartamazsin.Oynatmayacak ki. 89. Dk'da oyuna sokacakmis gibi yapip aaa mac bitti deyip soyunma odasina geri gonderecek. Boyle boyle genclerin hevesini kirmakta ustune yok
Bu benim kafam degil. Cok saygideger hocanin kafasi.Bu kafayla da bir tane oyuncu cikartamazsin.
Zaten hocaya ve teknik heyete dedim.Sen ben aynı dusuncedeyiz biliyorsunBu benim kafam degil. Cok saygideger hocanin kafasi.