#91 Arda Ünyay

Gençlerbirliği maçında attığı taçtan sonra bu yıl bize fayda getirmeyeceğini yazmıştım ki Gilloise maçı ile dün oynanan Fenerbahçe maçında pek görünmeyen ama ölümcül hatalar ile yitmemize neden oldu ama genç oyuncu oynatmak biraz da bu riski almak demek.
Çözümü çok belli biz bu adamı sene başından beri her maç 10-15 dk oynatsak dahi çözülmezdi bu çocuğun tam profesyonel sezon/lara ihtiyacı var. Emin Bayram, 2 tam sezon sonrası geldi biz de saat gibi fayda verdi misal. Arda'nın süper lig veyahut sert bir yabancı lige oynama zorunluluğu ile kiraya verilmesi gerekiyor.

Ozan çok daha bariz hatalar yapıyordu da diyemezsin aynı mantıkla

Ben seni çok iyi anlıyorum rahat ol
Evet çok rahat diyebilirim üst üste defalarca 90 dakika oynamasına rağmen yapıyordu bu hataları. Ardaya hata diye yazdıkların yüzde yüz ardanın şuçu da değil. Hazır olmamasından kaynaklı hatalar. Daha 90 dakikası yok

Maç 2-0 ve rakip ne olursa olsun samsunspor. Allah korusun bu maç dönse union ve fener maçlarında üstüne bu çocuğa yüklenme bile olabilir. Umarım rahat bir ikinci yarı geçiririz.

Evet yaşı genç ama ne gençler var ki futbol bilgisi veya saha içi mevki temel pozisyon bilgisi yeterli olabilecek seviyede oluyor. Maalesef bu konuda çok yetersiz görüyorum. Yerini çok kaybediyor.

Evet yaşı genç ama ne gençler var ki futbol bilgisi veya saha içi mevki temel pozisyon bilgisi yeterli olabilecek seviyede oluyor. Maalesef bu konuda çok yetersiz görüyorum. Yerini çok kaybediyor.
Türk genç oyuncuların alayında iki sıkıntı var. biri fiziksel diğeri de pozisyon bilgisi. altyapısal bir sorun türkiyede.

Maç 2-0 ve rakip ne olursa olsun samsunspor. Allah korusun bu maç dönse union ve fener maçlarında üstüne bu çocuğa yüklenme bile olabilir. Umarım rahat bir ikinci yarı geçiririz.
20 yıldır maç izlerim, kokuyu direkt alırım ve şaşırmadım. Keşke hayatı futbolla geçen hocamızda bu kokuyu alabilse.

Her maç bı golü var :asd:

Adam almadıkları için bu oynuyor işte. Her maç girdikten sonra şaftımız kayıyor.

Bravo aslan biraz daha oyuncu yetiştirelim şampiyonluk filan önemli değil burası oyuncu yetiştirme kurumu.

Geri
Üst Alt