#91 Arda Ünyay

1764961396233.webp
daha çocuk. az usturuplu mu eleştirilse?
Henüz yerin Gs değil eğer zekiysen kendini oynayıp, gelişebileceğin yere kiralat.

Galatasaray topçusu değilmiş kasmaya gerek yok. Türlü şirinlikler lüzumsuz.

Bir yerlerde oynamadan olmaz. Hocanin sucu, cocukta kabahat gormuyorum.

Çok övülen Ozan Kabak'ın istatistikleri benzer istatistiği Arda'da bu hızla giderse yapacak. 2 sene sonra çok iyi futbolcu olabilir ama şu an ne yeri ne zamanı her maç kritikken maçların içine ediyor.

Şu an hiçbir şekilde oynamamalı Barış sağ beke geçti golü bulduk olay bu kadar basit fener maçıda hocaya yazar.
1764663382071-webp.308665

Hiç boşu boşuna çocuğa kızmayın, Cuestayı bu takimda tutmayan, yerine de stoper almayan her kimse ya da kimlerse suçlu odur!!! Beğenmediğiniz Cuestanın satın alma opsiyonunu kullanmak istiyor adamlar, benim ülkemde futboldan ancak bı kadar anlanır zaten!!!

Galatasaray'da oynaması bundan sonra kolay değil. Bir yerlere kiralanması lazım.

Islıklanmasını destekliyorum. Milyonlarca GS'li haksız yere derbeder olacağına hak eden üzülsün. Bu yetenekle 2. ligde bile zor oynar.

Sezon öncesi kampında göze batan futbolcuydu ama hocamız önde olduğumuz maçlarda bile Kaan Ayhan gibi bitik adamları oyuna aldı.
Aynısını diğer gençlerde de yaptı. Hiç şans vermeyip en önemli maçlarda mecburiyetten oynattı. O yüzden bir tane bile genç futbolcuyu kazandıramadı takıma zaten.

Bir yere kiralik gidip pişmesi lazım. Bu şekilde 2. ligde zor oynar.

Adam iyi ya da kötü oyuncu ıslıklamak bize hiç yakışmıyor. Kötüyse kiralanır ya da yollanır, elde başka stoper varmış gibi çocuğu küstürmenin alemi yok.

Bu saatten sonra Barıştan rica edilir sağ bek oynar Davinsonda stopere geçer ama ıslıklamak bütün takımın modunu düşürüyor.

Geri
Üst Alt