#91 Arda Ünyay

Hazirlik macinda oynamak kolaydır kaybedecek birşey yok stres yok rakip çok kasmaz

Olay puan maçında belli olur bu çocuğu kiralık versen bile süper lig seviyesinde hiç bir takım alıp oynatmaz Eyüp aydın mesela Samsun'da mecbur kalmadıkça bir daha forma yüzü görmez Almanya ikinci Ligi'nde filan oynar anca
Bu Arda unyay da öyle bir stoper nasıl adamın önünde durur ya rezalet
Okadar çizgi kademe savunma bilmiyor ki oyuna girer girmez hem abdulu hem sallaiyi mahvetti.
Sallai kaç pozisyonda Beki bırakıp sağ stopere geldi
Abdülkerim maymuna döndü Antalya değil samsun olunca maç 2-2 oluyor iste

Acil devre arası geldin de bu genç arkadaşı kiralık verelim bizim seviyemizde olmadığı o kadar belli ki
Okan hocamız takınca takıyor genç oyuncu oynatmaz normalde Gökdeniz misal ama arda her maç kötü oynamasına rağmen ısrarla oynatıyor

Uğurcan
Singo Sanchez Transfer Jakobs
Torreira Transfer
Sane Transfer Transfer
Osimhen

Günay
Sallai Transfer Abdülkerim Eren
Lemina Sara
Yunus İlkay Barış
Icardi

Devre arasında kurulması gereken asgari kadro bu şekilde görünüyor. Ciddi şekilde ilk 11'i iyileştirip eldekileri yedeğe çekmezsek Cuestalar gelip gitmeye devam eder.

Defans özelinde stoperleri halletmek yeterli olur
bence. Singo, Sallai, Jakobs ve Eren dörtlüsü avrupasız ligi götürecektir.
Gerizekalı.

Dün yine oyuna girdim yine gol yedik diyip özeleştiri yapmış en azından kendisinin ne kadar kötü olduğunun farkında

Şu da kazımcanın kendisiyle ilgili açıklaması

Hocamın bana şans vermesiyle beraber içimdeki gerçek Kazımcan'ı ortaya çıkardım." diyen Kazımcan, "Hiçbir zaman düşmedim. Her zaman, 'Mentalimi fiziğimi nasıl geliştirebilirim. Saha içinde saha dışında kendimi ekstra nasıl motive edebilirim' diye düşündüm. Bu şansı her zaman hazır olmama veriyorum. Hazır olduğum için de forma şansı buldum ve sonrası da geldi." değerlendirmesini yaptı.

başakşehir maçında kazımcan ile birlikte günaya zor anlar yaşatacaklar. Perşembe günü maç saati zihin ve beden sağlığım için başka işlerle uğraşmak daha mantıklı olacaktır.

Yorumlar facia.
Bir pozisyondan ofsaytı bozan apoydu.Rakibin arkasında iyi durdu vurdurmadı.
Bizim stoperlerin çoğu zaman yapamadığı iş olan rakip forvete top gelmeden çok net müdahele etti şerefsiz hakem faul verdi.
Eyvallah şu an erken eksikleri var gelişmesi lazım..Fakat burada abartıldığı kadar kötü yetersiz değil.

Apo'nun iyi stoper oldugunu dusunen futbol fakirlerinin bu cocuga sarmasi cok normal. Zaman Arda'nin iyi bir stoper olacagini gostercek bize.

Çocuk iyi ve kabiliyetli.
Hücum oyuncusu olup hata yapsa çok göze çarpmıyor.
Defansta acemilik yapınca gol yiyorsun.

Belki daha uygun maçlara sokarak olgunlaşması lazım

Çocuğu burada saçma sapan eleştirenler yuhlanmasının asıl sorumluları. Çocuk bir iki tane 90 dakika oynasın da görelim seviyesini ondan sonra karar verilir

Oyuncu yetiştirelim ama gidip bir tane B takım bulsunlar A takımda oynamasın açıkçası burası deneme yeri değil.

Kaldı ki çocuğu kazanana kadar tonla hata yapacak tam oldu dediğimiz an 15-20 m euro'ya çekip gidecek sonrasında ne olacak yaptığı hataların tecrübesizliği şampiyonlukları verdikten sonra getireceği 15-20 m euro pek umrumda değil.

10 tane iyi oyuncu olur koyarsın sırıtmaz ama eksik kadroya koyarsan kabak gibi sırıtır dün rakip Antalya yerine X bir takım olsa o dakikada 1-3 olsa maç yüksek ihtimal 3-3'e dahi gelebilirdi adamlar arkada resmen gömü buldular.

Hayatının maçını bile oynasa her an bir şeyler yapıp gol yedirebilir. mesela ilk yarı başakşehir'in kaçırdığı net gol pozisyonunda da başrol kendisiydi. Çok fırın ekmek yemesi lazım bu formayı giymesi için.

Geri
Üst Alt