#91 Arda Ünyay

Neymiş adam sakarmis hata yapıyormuş. Yav arkadaş herkes mükemmel doğmuyor kusura bakmayın.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda kazım yusuf gibi oyuncuları küme düşmesini istediğin takımlara verip içerden çökerteceksin

Kitap_201905311840042.webp

Gayet iyi performans burada çocuğu yuhalayanlar potansiyeli yok diyenler daha önce, şimdi sakar diye zırvalıyor. Dedim bir kaç 90 dakika oynasın belli olur diye. Canavar gibi topçu tam büyük takım stoperi Ramos Rudiger Puyol tarzında. Hata yapıyor mu yapıyor ama zamanla geliştirebileği hatalar

Bu cocugun geliṣmesini durduran veya uzatan kiṣi hocanin ta kendisidir

Cocuk sezon öncesi firtina gibi geliyordu hazirlik döneminde. Lig basladi, 1-2 mac son 5dk sans verdi sonra pat kesti ṣans vermeyi

Halbuki her mac 15-20 dk sure verseydi simdiye daha tecrubelenmis belki hatalarini azaltmiṣti..

Bu arkadaş olmasa fbyi de yeniyorduk.Hicbir zaman sevmeyecegim seni.Cikar fbye gol atıp maç alırsın o zaman değerlendiririm tekrar ama suanlik puan farkının 6 hatta daha fazla olmamasının tek sebebi.Sabah sabah buna tutularak uyandım yine , unutmadım unutmam da o yaptığını

Ne oldu bu çocuğa bilen varmi ? Sakatta degil kupada bile olmadığına gore var biseyler

Kaybetmemeliyiz halen sakat mi

Bu arkadaş olmasa fbyi de yeniyorduk.Hicbir zaman sevmeyecegim seni.Cikar fbye gol atıp maç alırsın o zaman değerlendiririm tekrar ama suanlik puan farkının 6 hatta daha fazla olmamasının tek sebebi.Sabah sabah buna tutularak uyandım yine , unutmadım unutmam da o yaptığını

Durant iyi vurdu heis. Dün iki tane benzer posyon oldu gol olmadı. Durantın golünde orta da iyiydi. Dün davidsonun ıskalarından biri girse şimdi ana avrat show vardı.

Durant iyi vurdu heis. Dün iki tane benzer posyon oldu gol olmadı. Durantın golünde orta da iyiydi. Dün davidsonun ıskalarından biri girse şimdi ana avrat show vardı.
çok saçma tuttu heis bomboş vurunca normal valla ya.Zaten kritik olan da o işte girince maalesef vurdurana kalıyor ihale işin sonunda.O saçma sapan duruşu yapıp vurdurmaması lazımdı zaten bir de fbli kendisi zaten o yüzden fb maçında olması ekstra sinirlenmeme sebep oldu daha valla bunu görmek bile istemiyorum

Fener maçında yaktın bizi bir daha görüşmeyelim mümkünse

Aklıma geldi ve bu çocuğa bir daha sövdüm. cobani spor maçında yedirdiği gol ile bizim hem 3 puandan hem de ikili averaj şansından etti. Şimdi Osimhen’in yokluğunda o maçın önemi daha fazla anlaşılıyor. Sezon sonu direk s.gitsin

Aklıma geldi ve bu çocuğa bir daha sövdüm. cobani spor maçında yedirdiği gol ile bizim hem 3 puandan hem de ikili averaj şansından etti. Şimdi Osimhen’in yokluğunda o maçın önemi daha fazla anlaşılıyor. Sezon sonu direk s.gitsin
Puan kaybı lüksümüz var reis ne bu şiddet bu celal çocuk daha bu. Fenerliler eğribayat a bu kadar sövmemiştir ha

Diger topicte Okan Hoca tartışmaları üzerine, bu konu tam da "cuk" diye oturdu!. Az önce okan buruk topicinde 1996-2000 döneminden bir sürü efsane saymıştım: Emre, Fakyel, Ünsal, Ergün, Okan..vs. Uefa Kupası'na giden o destansı yolda, her biri Arda kardeşimizin yaptığı hatanın belki de 10 katını yapmıştır. Ama gelin görün ki, hiçbiri çöpe atılmadı! Tam tersine, hata yaptıkça daha çok forma şansı buldular, sanki "Hata yap ki olgunlaş" der gibi, rotasyonda sürekli kullanıldılar.

Şimdiki hocamız ise, Arda'yı 1-2 hata yaptı diye anında siliverdi. İşte eleştirdiğimiz konuda muhteşem bir örnek oldu bu durum. Sanki "Gençler hata yapmaz" diye bir kural varmış gibi!
Tabii yaz'ın stoper mevkiine 15 milyon Euro'luk bir yedek takviyesi istenir herhalde. Yeni yetenekleri parlatmak yerine, cüzdanları parlatırız belki.

Okan hocamızın oyuncu kazanımı ve kadroda rotasyon yapma gibi konularda mutlaka kendini geliştirmesi gerekiyor, bence..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diger topicte Okan Hoca tartışmaları üzerine, bu konu tam da "cuk" diye oturdu!. Az önce okan buruk topicinde 1996-2000 döneminden bir sürü efsane saymıştım: Emre, Fakyel, Ünsal, Ergün, Okan..vs. Uefa Kupası'na giden o destansı yolda, her biri Arda kardeşimizin yaptığı hatanın belki de 10 katını yapmıştır. Ama gelin görün ki, hiçbiri çöpe atılmadı! Tam tersine, hata yaptıkça daha çok forma şansı buldular, sanki "Hata yap ki olgunlaş" der gibi, rotasyonda sürekli kullanıldılar.

Şimdiki hocamız ise, Arda'yı 1-2 hata yaptı diye anında siliverdi. İşte eleştirdiğimiz konuda muhteşem bir örnek oldu bu durum. Sanki "Gençler hata yapmaz" diye bir kural varmış gibi!
Tabii yaz'ın stoper mevkiine 15 milyon Euro'luk bir yedek takviyesi istenir herhalde. Yeni yetenekleri parlatmak yerine, cüzdanları parlatırız belki.

Okan hocamızın oyuncu kazanımı ve kadroda rotasyon yapma gibi konularda mutlaka kendini geliştirmesi gerekiyor, bence..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla o oyuncuların hata yaptıkları dönemleri çok hatırlamıyorum. O nedenle en yakın örneği vereyim; Ozan Kabak. Ozan yaptığı hatayla beraber ne kadar potansiyelli olduğunu da gösteriyordu.

Arda'nın öyle bir durumu yok. Ayrıca 1 kere hata yapmadı. Sene başından beri evet zorlu maçlardı ama girdiği her maç zıçıp sıvadı üstüne.

Genç oyuncu dediğin o ışığı gösterir. Arda'dan bir gün iyi bir stoper olabilir ama gidip en az 50-60 maç başka yerlerde oynaması lazım.

Stoper dediğimiz yer bi de tecrübenin en önemli olan yeri kaleyle beraber.

Geri
Üst Alt