#91 Arda Ünyay

yine hata yapmış demek ha.

dur hocaya söveyim

Yeteri kadar fırsat geldi 1 tanesinde bile olumlu bir işi yok yarın bir gün kritik bir maçta girse milleti panik götürecek.
sende oynayacak adam 1 maçta olsa belli eder ahberd. bu gencolar kesici stoper gibiler zaten teknik hiç yok topa bodoslama dalıyorlar onda da pozisyon bilgisi yoksa direk sıçış. Bunlarda akılda yok önlerinde abdülkerim örneği var onu örnek alacaklarına sakince bekleme filan. bunlar topa amaçsız müdahale. altyapı liglerin dandikliğide buna sebep oluyor hır gür maçlar. bizin tesisler yapılıyor inş 4-5 seneye meyveleri alırız.

sende oynayacak adam 1 maçta olsa belli eder ahberd. bu gencolar kesici stoper gibiler zaten teknik hiç yok topa bodoslama dalıyorlar onda da pozisyon bilgisi yoksa direk sıçış. Bunlarda akılda yok önlerinde abdülkerim örneği var onu örnek alacaklarına sakince bekleme filan. bunlar topa amaçsız müdahale. altyapı liglerin dandikliğide buna sebep oluyor hır gür maçlar. bizin tesisler yapılıyor inş 4-5 seneye meyveleri alırız.
Alt yapıda torpil olayı bitmedikçe hiçbir şekilde umudum olmayacak. Futbolcuların, belli tanıdıkların sürekli akrabaları ya da çocuklarına geçilen torpiller gerçek futbol sevgisiyle büyüyen yetenekli çocuklara geçilse ülke futbolu kalkınmaya geçmişti.

Bu kadar futbolu sevipte bu kadar futbolcu yetiştiremeyen başka ülke yoktur o da her şeyin başında olduğu gibi torpil durumundan zaten ülkenin özetide budur.

Altyapıdan yetişmiş sayılsın diye kalsın diyordum ama oynayıp tecrübe kazanmazsa kaybolup gidecek. Tam sezon oynayabileceği bir kulüp bulmamız lazım.

ders çıkardık

Alt yapıda torpil olayı bitmedikçe hiçbir şekilde umudum olmayacak. Futbolcuların, belli tanıdıkların sürekli akrabaları ya da çocuklarına geçilen torpiller gerçek futbol sevgisiyle büyüyen yetenekli çocuklara geçilse ülke futbolu kalkınmaya geçmişti.

Bu kadar futbolu sevipte bu kadar futbolcu yetiştiremeyen başka ülke yoktur o da her şeyin başında olduğu gibi torpil durumundan zaten ülkenin özetide budur.
şuan baya kötü altyapı zaten tesis filanda yok deniyordu, çocuklar maçları antremanları bir orda bir burda yapıyormuş öyle ortamdan zaten bir şey çıkmaz. tesisleşme önemli torpillide olsa eşek değilse gelişir. en kötü rotasyon çıksın yıldızda gözümüz yok.

Genç oyunculara büyük takımlar bu yüzden şans veremiyor işte. Pilot takım lazım bize

Yinede kötü oldugunu sanmiyorum. Elbette ögrenecek gelisecek. Ama herifi asil bitiren usg maci oldu. Oynatma oynatma ondan sonra zorluk derecesi okadar yüksek olan maca cikar.

Geri
Üst Alt