91. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Gökhan Kim!

ESC'nin hayatıma olan asosyalite bazında ki etkisi sebebi ile endişeli biriyim ama özlediğimi de itiraf etmek durumundayım.

Alpay'ın stratejileri hariç yarışmaya dair her şeyi özledik

Ne güzel günlerdi?

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GSC' nin GSC olduğu zamanlardı..

Sent from my iPhone using Tapatalk

nLD5g5.png

Başarımı kıskanmayalım lütfen. :D

Her birinde ayrı emek vardı o şampiyonlukların Gökhan Kim renkdaşım gibi avantadan almadık biz. :D

Lütfenli falan cevap yazma renktaş yav.

Acaba kavga çıkarsa konu biraz canlanır mı diye şansımı deneyeyim dedim.

Neyse anlaşılan çıkmayacak.

İyi forumlar.

Haftada 1 yarışma konusunda anlaşılmıştı diye hatırlıyorum en son.

Ne oldu o iş?

Ladies and gentlemen please wellcome!!
Tonight is the night of passion!! First of all I would like to congratulate GSC for this successful and historical content and I would also like to thank the organizers(biri 92nin başlığını açsın artık) for giving me the opportunity to deliver this opening speech.
I would like to kindly point out one thing: let GSC members enjoy this fantastic event, no Europeen Song Contest ever was!!!! Furthermore, GSC members would like to remind that those who will organise 92nd contest will get 100+ like.. Don't miss this chance!

Yetkilerimiz de elimizden alındı zaten. :D

Tam uydu bu video. :D

ESC'nin verdiği internet bağımlılığı mi daha kötü Dursun'un arzı endam ettiği transfer nöbetleri mi dersem bir dakika düşünmeden ESC derim. Çünkü düşünürsem daha kötü bir şey olma ihtimali yok.

Kaç para ulan bir Esc

Kaç para ulan bir Esc

Azizim aramızda kafi bir miktarda para toplayıp, Emrah Yıldırım beyefendinin hesabına yatırmamız lazım. Zaten yarışmayı iptal etmesinin sebebi son zamanlarda aksatılan aidatlar idi. En son konuştuğumuzda; ''Ağabey artık kurtarmıyor, bu iş yapılmaz. Adam şikesini yapıyor parasını ödemiyor.'' tarzı serzenişlerde bulunmuştu. Yeşilleri görmesi lazım ki, tava gelsin. Ha ben halk müdahalesi taraftarıyım orası ayrı tabi. Şarkımı bile hazırladım :D

Zeki Muren Lingo Lingo Şişeler - YouTube

Geri
Üst Alt