#91 Tanguy Ndombélé

Sayılara bakmadım ama yanılmıyorsam iyi top kaybı yaptı Torreira bambaşka.

dikine top götüren tek adamdı gene

görmeden ezbere pas atmıyor çoğunlukla - 1 2 tane zamanlama hatası oldu pres/kademede

iş yaptı kesinlikle - 10 numaraya yakın oynaması tercihim olur.

ama bonservisine girilmez gibi duruyor.

Sayılara bakmadım ama yanılmıyorsam iyi top kaybı yaptı Torreira bambaşka.
torreira topu sürmüyor ileri ama - ndomb dalıyor koridor gördüğünda. çok yararlı bir olay bizim için.

ama toplasan 270 dk bile oynamadı adam - çok geç gibi karar vermek için

Ilk yari cok begendim dogruya dogru.

Biraz daha topsuz oyunda - yani top rakipteyken- ortaya cikmasi lazim .

Dikine delebilen tek orta sahamız. Tüm sezon otobüs park eden takımlara karşı oynayacağımız için tutulacaktır takımda. Sene sonu güle güle.

Beğenen neyi beğendi şaşırıyorum.Karşısında konya var ve saçma sapan etrafında dönüp durdu.Yan pas geri pas düzgün verince iyi topçu olunuyor ligde.1e1 kontrada her oyuncu geçti bu herifi.

Ne iyi ne kötü. Düşük seviye maçların topçusu fazla şey beklemeyelim.

İyi onadı fakat savunma özelliği top çalma özelliği yok o yüzden bize farklı ortasaha lazim

dikine iyi gidiyor ama bi noktadan sonra duvara tosluyor

Gerçek manada ayağından top almak çok zor müthiş bir özgüveni var bu konuda, Şu anda en önemli eksiği tempo eskisi gibi dribbling yapabilse Torreira katkısı alırız ama yinede ilk geldiği döneme göre daha iyi durumda.

Lucas'ın döndüğü durumda yabancı sayısına takılacak, Demirbay-Lucas ile devam edeceğiz. Düzenli oynamadığı içinde formunun yükselmesi zor. Eğer kendisinden faydalanmak konusunda ısrar edecek isek yeri Dries'in olduğu mevki.

Arkadaşlar Hatayspor maçında yakından izlemiş. Adamda göbek falan yok karnı dümdüz diyorlar. Kafası karışık yoksa ligi donunda sallaması lazım.

1704655380753.webp

Geri
Üst Alt