#91 Tanguy Ndombélé

Topu kapıp,topun altına girip barışa doğru attigi şahane bi pas vardı mesela dar alanda.ziyech girdi araya kafayla.onu görmemişsiniz,10 dkda kaptığı 4 toptan da haberdar olanlar vardır.4 tane atak kesti çünkü.ama tek sıkıntı simdilik ileri top tasimamasi sizin için he.topu kapıp,boeye verdiğinde boey geri verseydi pasi,onu da yapacaktı.

GS sozlukte birkac tane elestiri gordum kendisiyle ilgili. Ayni hata Kerem Demirbay icin de yapilmisti. Bence onumuzdeki maclar icin umut verir sekilde oynadi. Tam hazir oldugunda zaten o dribblinglerini gorecegiz. Bu macta hazir olmadigi icin temkinli oynadi. Ama 2-3 tane savunma mudahalesi bayagi iyiydi. 4-3-3 formasyonunda Kerem D. ile oynayabilirler bence.

Okan hoca söyledi zaten hazır değil diye Mac temposu kazanması için oynaması gerekiyor.Ben maçta beğendim.10 dk da orta saha oyuncusundan ne beklenir.

Baskı yapmazsak zamanla toparlar kendini. Gereksiz baskı yapmayalim oyunculara. Angelino, Demirbay, Tete ve Bay içinde geçerli. Yerli yersiz oyuncuların kötü! performansı üzerine gündem yaratmayalim.

Kotu yorum yapacak kadar oynamadi. Bence pozitif bakabiliriz. Bilindigi kadar oynasa yeter.

olumsuz ya da olumlu denecek bir şey olmadı ki

Bi 20 kilo falan fazlasi var kabul edelim ama girdikten sonra kalitesini belli etti bence. Çok iyi toplar kaptı dikine oynamaya çalıştı, keşke hazır olsaydı

bu sene yapılacak tek iş torriera yanına 2. bir torriera bulmaktı. (icardi'den sonra da) bütün bütçeyi de ona ayırmaktı. ha yine git free zaha, ziyech, tete falan al.

yine gittik n'dombele ile riske girdik.

muslera

boey nelsson bardak kazo

torriera torrieraV2

ziyech kerem zaha

icardi​

Geri
Üst Alt