#91 Tanguy Ndombélé

Porto bu sene Arjantin'den 8 milyona bu oyuncuyu aldı orta sahasına. Ve oynatiyorlar 11'de. İlerde 30-40 milyona okuturlar. Bize böyle bonservisler vermektense bedava kiralama + dolgun maaş daha çekici geliyor herhalde. Transfer politikamız bu istikamette degistirmezsek bir sistem takımı kurmamız mümkün olmaz. Bence yıldızları yavaş yavaş çıkarmaya başlayıp buraya doğru evrilmemiz gerekiyor.

Alan Varela - Oyuncu profili 23/24
Genel olarak katılıyorum ama direkt G. Amerika' dan yatırımlık transfer yapmak için gerekli organizasyona sahip bir kulüp değiliz. Porto, G. Amerika' da futbol namına uçan sinekten haberdar olan bir kulüp ki onların bile ne fiyasko transferleri var, biz tutanları görüyoruz. Birkaç sene önce iflas noktasına kadar gelmişlerdi, tutmayan transferler yüzünden...

Biz de denedik; Carrusca ve Ontivero' yu bulup getirdik!..Çok isteyip alamadığımız muhteşem 10 Formica da var. Blackburn 4 milyona aldıktan sonra bir daha adını duymadık herifin.

Genel olarak katılıyorum ama direkt G. Amerika' dan yatırımlık transfer yapmak için gerekli organizasyona sahip bir kulüp değiliz. Porto, G. Amerika' da futbol namına uçan sinekten haberdar olan bir kulüp ki onların bile ne fiyasko transferleri var, biz tutanları görüyoruz. Birkaç sene önce iflas noktasına kadar gelmişlerdi, tutmayan transferler yüzünden...

Biz de denedik; Carrusca ve Ontivero' yu bulup getirdik!..Çok isteyip alamadığımız muhteşem 10 Formica da var. Blackburn 4 milyona aldıktan sonra bir daha adını duymadık herifin.
Güney Amerika hariç İskandinav ve Balkanlar da var. Ontivero 1 milyon mu neydi. Telles 7 milyondu akıllıca degerlendirsek tutmuş bir transfer olurdu. Fiyatını da vermek lazım. Nelsson'u da bedavaya almadık. Bazıları tutmayabilir ama ndombele'nin de tutmama şansı var mesela. Düşüşe geçmiş oyunculardan takım kurarsan takımın da düşüşe geçecek demektir.

Torreira ile birlikte rakibe yaptıkları baskı gelecekte neler olacağının fragmanı niteliğindeydi.

zaha'dan daha fazla süre alması lazım şuan için

Önceki aldığı sürelere göre daha çok maçın içindeydi
Top kapma isteğini sevdim ki topsuz oyunda kötü denilen bir adam
Ofansa yön verecek şu koşularını görelim artık

napoli'de süre bulduğu çoğu maçın tekrarını izledim
açıkçası bizde savunma anlamında ki isteği bana büyük umut vaad ettiriyor
oradayken bu konuda biraz isteksizdi, bizde kayıyor, çarpışıyor falan

bu sene toparlanmayı kafaya koymuş gibi,
inş öyledirr

Daha erken girmeliydi. Acilen artık bu adamı monte etmeliyiz aldığı süreyi arttırarak. Sergio'nun da durumu ortada.

İyiki transfer için yangın yapmışız oyuna girince etkisi hissediliyor.

Kolay kolay top kaybetmiyor, orta sahayı güçlendirdi girince. Demirbaya açtığı orta tehlikeliydi

KDB-Torreira-Ndombele

3lü orta saha olmali, önde biri kesilecek

valla onu bunu bilmem bayern deplasmanında 3lü oynamak şart bu adamla

Geri
Üst Alt