- 2 Temmuz 2011
- 132.701
- 55.608
- 5.338
kimmici ye Allah kitap askına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donmek istese PL’de donerdi zaten. Bizim icin en iyi senaryo ligin ikinci yarisinda biraz katki alip en azindan verdigimiz paradan bir deger almak. Zaten Ndombele prime haline donmedikce bizim ona yillik 6 milyon euro vermemiz imkansiz.Bu adamın eski günlerine dönmesi çok zor. Resmen kumar oynadık.
Ozel mesaj kutunu bir kontrol et ve geri donus yapin.Kaan>ndombele>demirbay>serg. Bence orta sahadaki güncel form durumu bu şekilde.
Bence hiç girişmemek lazımdı ama olan oldu.Donmek istese PL’de donerdi zaten. Bizim icin en iyi senaryo ligin ikinci yarisinda biraz katki alip en azindan verdigimiz paradan bir deger almak. Zaten Ndombele prime haline donmedikce bizim ona yillik 6 milyon euro vermemiz imkansiz.
ikili mücadelelerin hepsini kazanmıs,4 te faul almıs.1 de golü önledi ilkyarı vucudunu koyup.Çok merak ediyorum adam ilk maçına çıktı maç temposu oynadıkça kazanacak nasıl bir performans bekliyordunuz sahanın en çok koşani olmasını mı?Ndombele hazır olduğunda dünyanın en iyi orta sahalarindan biri olur.
Ya he heBu adamın eski günlerine dönmesi çok zor. Resmen kumar oynadık.
OG olduğu içinBu adam niye balıkçı beresiyle dolanıyor yav.
Ben pek umutlu değilim dostum.Ya he he
EyvahBu adam çok iyi bir herif
Sen ceza yemekten bıkmadın mı dayı işin gücün ceza almak. @Oğuzhan Sesko